VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PİLOT TAKIM İDDİALARI JET YANIT GELDİ!

21 Mart 2014

Beşiktaş kulübene yakınlığı ile bilinen “Kartalhaber.com” adlı internet sitesi sabah saatlerinde “Beşiktaş’ın yeni pilot takımı ...

Beşiktaş kulübene yakınlığı ile bilinen “Kartalhaber.com” adlı internet sitesi sabah saatlerinde “Beşiktaş’ın yeni pilot takımı Boluspor” başlıklı haber büyük yankı uyandırdı. Bu habere Boluspor kulübünün cevabı gecikmedi.

 

Kırmızı beyazlı takımın bugün gündeminde Beşiktaş’ın Boluspor’u pilot takımı yapacağı haberi vardı.  Siyah beyazlılara yakınlığı ile biline “Kartalhaber.com” adlı sitede "Beşiktaş Yönetimi pilot takımı olarak Boluspor satın almayı düşünüyor” başlıklı haber şöyle devam etti, “ Başkan Fikret Orman'ın, bir dönem Türk futboluna damga vuran ve milli yıldızlar çıkaran Boluspor'u almak için harekete geçtiği belirtildi. Orman'ın Bolu'yu alarak, Trabzonspor'un 1461 Trabzon'u gibi organik bağ ile PTT 1. Lig'de oynamasına devam etmesini vurgulandı.” Basında çıkan bu haber Boluspor yönetimin tepkisi gecikmedi.  Boluspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama,  “21.03.2014 tarihinde “Kartalhaber.com” sitesinde yer alan bir habere göre Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Yönetiminin kulübümüzün Profesyonel A Takımını pilot takımı olarak satın almayı düşündüğü iddia edilmiştir. Bu haber gerçeği yansıtmamakla birlikte habercilik anlayışı ile örtüşmemektedir. Boluspor Kulübü olarak asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.” Diyerek sabah saatlerinde çıkan haberin doğruluğu olmadığı ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.