VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Down Sendromlular’ına Sevgi Günü!

21 Mart 2014

HighWayOutlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününü bir bowling turnuvası ...

HighWayOutlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününü bir bowling turnuvası ile kutladı. Turnuvaya katılan sporcular yorgunluklarını Highland Eğlence Merkezinde attı.

HighWayOutlet AVM 21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile birlikte The Palm Cafe'de düzenlenen bowling turnuvası ile kutladı. Turnuvaya Dağkent Engelliler Spor Kulubü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Ziçev, Semiha Şakir Rehabilitasyon Merkezi, Mevlana İlköğretim Okulu, Özel Reyhan Rehabilitasyon Merkezi katıldı. En küçükleri 5 en büyükleri 27 yaşında olan Down Sendromlu çocukların bowlinge ilgisi büyüktü. Turnuva sonunda sporculara Özel Çocuklar Spor İl Temsilcisi Hikmet Manaz ve RotaryKulubü Dönem Başkanı Orhan Bülbül madalya taktı.

Bowling Turnuvası öncesi çocuklara AVM gezisi yaptırıldı. Madalya töreni sonrasında Down Sendromlu çocuklar, öğretmenleri ve Protokol ekibi ile birlikte yemek yenildi. Yenilen yemek sonrasında çocuklara özel gelen animatör Highland Eğlence Merkezinde çocuklarla oynadı. Tüm çocuklara sosis balon hediye edilerek, yüzleri boyatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.