VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

A-2'LER GAZ KESTİ...

20 Mart 2014

Türkiye A2 Final Grubunda mücadele eden Boluspor A2 Takımı bu hafta evinde Tepecikspor’u ağırladı. Boluspor ...

Türkiye A2 Final Grubunda mücadele eden Boluspor A2 Takımı bu hafta evinde Tepecikspor’u ağırladı. Boluspor karşılaşmada 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak son saniyelerde gelen frikik golüyle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 Final grubunda fırtınalar estiren Boluspor bu hafta Karaçayır’da play off’lara kalabilmek için çaba gösteren Tepecikspor’u ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor ilk yarıyı Muhammet Enes (2) ve Kemal’in golleri ile 3-2 önde kapattı. İkinci yarıda üstün olan taraf kırmızı beyazlı takım olurken, sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Karşılaşmanın 90. dakikasında frikik kazanan Tepecikspor pozisyonu gole çevirince karşılaşma 3-3’lük beraberlik ile sona erdi. Boluspor A2 Takımı Final Grubunda çıktığı 11 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 23 puan toplayarak grupta liderliğini sürdürdü. İkinci sıradaki Fenerbahçe ile aradaki 2 puanlık fark kapanmadı.

KARŞILAŞMAYA İLGİ YOĞUNDU

Boluspor A2 Takımın Karaçayır’da oynadığı maça ilgi yoğundu. A takım teknik direktörü Engin Korukır ve yardımcıları karşılaşmayı yakından takip etti. A takım oyuncusu Cemil Vatansever de karşılaşmayı yakından takip edenler arasındaydı.

1 yorum yapılmış
  • kemal
    19 Mart 2014 • 14:00
    Artik onlarin gazla mazla isi kalmadi matematiksel sampiyonlugu ve playoffa lider girmeye hak kazandilar bravooooooooiiio
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.