VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BOLU'DA İDDİALI GELİYOR

20 Mart 2014

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Yusuf Uyman, seçim gezileri kapsamında ...

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Yusuf Uyman, seçim gezileri kapsamında edindiği izlenimler sonucunda vatandaşın hala su, yol ve elektrik sıkıntıları yaşadığını gördüklerini belirterek “21.yüzyıl Türkiye’sinde içme suyu sıkıntısı çeken köylerimiz mevcut. Yolu asfalt olmayan çamur içinde olan köylerimiz var. Türkiye Elektrik Kurumu özelleştirildikten sonra köylerimizin sokak lambalarının bir kısmı sökülmüş, köyler karanlık içinde bırakılmıştır” diye konuştu. Uyman, yönetime gelmeleri halinde Bolu’nun gelecek yüz yılını planlayacaklarını söyledi.

  “21. YÜZYILDAYIZ,AMA HALA…”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Yusuf Uyman, 21 yüzyılda olunmasına rağmen vatandaşın hala yol, su ve elektrik sıkıntısı yaşadığını belirtti. Kendi yönetimlerinde Bolu’nun gelecek yüz yılını planlayacaklarını söyleyen Uyman şunları kaydetti:

“Seçim Çalışmaları kapsamında köylerde yaptığı çalışmalar sonucunda bir dizi açıklama yapan Yusuf Uyman şunları söyledi: "Değerli hemşerilerimiz, süresi başladığından bugüne kadar köylerimizi kapı kapı, ev ev dolaşmaktayız. Köylerimiz gerçekten çok büyük sıkıntılar yaşamaktadırlar. Aldığımız pahalı, sattığımız ucuz diyorlar. 1 litre süt 1 bardaktan ucuz, yem fiyatları pahalı, et (karkaset) fiyatları ucuz, üretici perişan durumda. Ayrıca 21.yüz yıl Türkiye’sinde içme suyu sıkıntısı çeken köylerimiz mevcut. Yolu asfalt olmayan çamur içinde olan köylerimiz var. Türkiye Elektrik Kurumu özelleştirildikten sonra köylerimizin sokak lambalarının bir kısmı sökülmüş, köyler karanlık içinde bırakılmıştır”

 “GELECEK 100 YILI PLANLIYORUZ”

MHP ilk önce yerelde, sonra genelde iktidara sahiptir. Halkımız bize görev verir ise bu sorunlar çözüldüğü gibi, Bolu'muzun sanayide, turizm ve tarım politikalarında da yeni planlamaları yapacağız. Tarım da alternatif olarak yeni ürünler (nohut vb) üretimini destekleyeceğiz. Hedefimiz; Bolu'nun gelecek 100 yılını planlamaktadır”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.