VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUTBOL KATİLİNE SERT TEPKİ

17 Mart 2014

Boluspor Kulübü, Mersin İdman Yurdu maçını yöneten hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Boluspor’un resmi internet sitesinde ...

Boluspor Kulübü, Mersin İdman Yurdu maçını yöneten hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

Boluspor’un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “16/03/2014 tarihinde oynadığımız Mersin İdmanyurdu müsabakasında görev alan hakem Mete Kalkavan, adeta maçı katletmiş ve Bolusporumuzun hakkını yemiştir. Müsabaka sırasında takımız aleyhine verdiği kararlar yanlıdır. Bu hususlar maçın ekrandan izlenmesi sonucu tespit edilmiştir.

 Bir üst ligde de görev alan, bu mertebeye kadar kanımızca hasbelkader ulaşabilmiş bir hakemin, maçın devre arasında hakem odasına giderken taraftarımıza yönelik olarak küfürler ve hakaretler yağdırmasına, kendisine bu sırada nezaret eden özel güvenlik görevlisi dahi şahit olmuştur. Müsabaka sırasında verdiği yanlı aleyhe kararlar sonucu tepki gösteren oyuncularımıza hakaretamiz sözler ile karşılık vermiştir.

 Müsabakanın bitmesinden sonra verdiği yanlı kararlara karşı, haklı tepkiler gösteren kulübümüz yöneticilerine dahi küfür ve hakaret eden böyle bir şahsın Türkiye Futbol liglerinde müsabaka yönetmesi son derece vahimdir. Her şeyden önce, ahlak kuralları ile bağdaşmayan tavırlar ve söylemler içerisinde olan böyle bir kişiliğin, bu görev için gerekli ve en önemli vasıflardan biri olan tarafsızlığı mümkün değildir. Bu hal içerisinde olan bir şahsiyetin ruh halinin maç yönetebilmek için yeterli olmadığı aşikardır.

 Müsabakada ki nüfuzunu, diline hakaretler ve küfürler yerleştirerek kullanan bu şahsiyetin kulübümüzün bundan sonraki hiçbir müsabakasında görevlendirilmesini istemiyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.