VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGİN HOCA ÇİLEDEN ÇIKTI!

16 Mart 2014

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maç sonunda hem tartışmalı hem de çok sert açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maç sonunda hem tartışmalı hem de çok sert açıklamalarda bulundu. Hakem Mete Kalkavan’a, “Önce hakemliğini bileceksin” diyen Korukır, ligden düşme dedikodularına ise kesin kararını verdiğini söyledi. Korukır, “Ben bugün kesin kararımı verdim. Bu takım küme falan düşmeyecek” dedi.

HABER: MURAT ÇELİK

 

Kendi sahamızda 2-1 kaybettiğimiz Mersin İdman Yurdu maçı sonrası basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Konuşmasının başında sığınacak bir liman bulamayan Korukır, “Gönül arzu ederdi ki başladığımız gibi bitsin. Ama bazen başka şeyleri hesaplayamıyoruz. Aslında konuşma da yapmak istemiyorum çünkü diyecekler ki mazeret uydurdu, kılıf buldu. Öyle bir gol yemememiz lazımdı. İkinci golü söylüyorum. Bizim takımımız öyle bir gol yememesi lazım. Hücumdayken araya atılan bir top, maç geneline baktığımız zaman iyi oynadık desem mazeret olacak, kötü oynadık desem çocuklara haksızlık yapmış olacağız. Hakeme bir şey söylesem sizler beni eleştireceksiniz, biliyorum. ‘Hakemde mi kabahat?’ diye. Ama bir insan maç seçmez arkadaşlar. Eğer sen Süper Lig’de maç yönetiyorsan, buraya da geldiysen, burada sahada 22 tane futbolcu emek sarf ediyor. O 22 tane oyuncunun emeğine saygı duy” diye konuştu.

“BU TAKIM KÜME DÜŞMEZ”

Hakemin futbolculara küfürlü konuşmalar yaptığını iddia eden ve küme düşme dedikodularına değinen Engin korukır, “Soyunma odasında futbolcularımla konuşuyorum. Bir hakeme yakışmayacak şekilde laflar söylüyormuş. Sinkaflı kelimeler kullanıyormuş. Bir hakeme yakışır mı bu? Yakışır mı arkadaşlar, Allah aşkına ya? Bizde de çok kabahat var. Girdiğin pozisyonu atacaksın. Atamazsan yersin. Önce kendimizi eleştireceğiz. Ama ne olacaktı. Gündüz oynanan maçlara baktığınız zaman 3 puan bizi rahatlatacaktı. Bunu kendimden emin bir şekilde söylüyorum. Bizim takım küme falan düşmez. Bugün tam kararı verdim. Ama iki hafta da üst üste mağlup olmamamız lazımdı. Ne olursa olsun” şeklinde konuştu.

ZEKERİYA ALP’İ TAŞLADI

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp’e de tepki gösteren Engin Korukır, “Eğer Zekeriya ağabey çıkıp da, kendisi futbolculuk yıllarından örnek aldığımız saygıdeğer ağabeyimizdir. Çıkıp da ‘Avrupa normlarına göre hakem yetiştiriyoruz. Şöyle, böyle’ derse Zekeriya ağabey kusura bakma ama ben senin hem futbol bilginden hem de hakem bilginden şüphe ederim. Eğer bu maçı bu hakem beğenmiyorsa verme. Hakemlerle ilgili eğitimcileriniz, psikologlarınız var ya onlara verin. Adam maça hazır değil bir kere. Maça verildi diye kızıyor” ifadelerini kullandı.

YILMAZ VURAL FARKI!

Mersin İdman Yurdu’nun çiçeği burnunda medyatik hocası Yılmaz Vural’ın hakem üzerinde etki yarattığını ima eden Korukır, “Öbür tarafta daha popüler bir hocamız var. Yılmaz hocam çok sevdiğim bir hocamdır. Onu üzmemek için bizi üzüyor. Takım seçimi yapılır mı ya? Ben şimdi maçın 90 dakikasını tekrar seyredeceğiz. Bizim de kabahatlerimiz olacaktır. Ama şu maça çok üzüldüm. Adanaspor maçında üzülmedim çünkü hiç top oynamadık. Rakipte oynamadı, biz de oynamadık. Kusura bakmasınlar. Hakem, hakemliğini bilecek” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.