VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OYUNU KATLETTİ...

16 Mart 2014

Büyük önem arz eden maçta düdük çalan orta hakem Mete Kalkavan, karşılaşma boyunca hem tribünleri ...

Büyük önem arz eden maçta düdük çalan orta hakem Mete Kalkavan, karşılaşma boyunca hem tribünleri hem de şeref tribünündeki yöneticileri çileden çıkarttı. Maç sonunda bazı yöneticiler saha içinde Kalkavan’a büyük tepki gösterdi.

Bugüne kadar kırmızı beyazlı takımın 8 karşılaşmasında görev yapan üst klasman hakemi Mete Kalkavan, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında yine hakemdi. Bugüne kadar Kalkavan yönetimindeki 8 maçın 4’ünü kazanan ekibimiz, 2 kez yenilgi, 2 kez de beraberlik almıştı. Bu beraberliklerin biri Mersin İdman Yurdu ile 2-2 biten, diğeri ise Ahmet Dursun’un üç metre ofsayttan attığı golün verildiği 1-1’lik Kocaelispor maçıydı. Uzun bir aradan sonra Kalkavan yeniden Bolu’ya gelerek ikinci kez Mersin İdman Yurdu maçını yönetti.

 YÖNETİCİLER ÇILDIRDI

Karşılaşmanın başından sonuna kadar çaldığı düdüklerle herkesi çileden çıkartan hakem, yine saç baş yoldurdu. Tribünler 90 dakika boyunca Kalkavan’a tepki gösterdi. Karşılaşmayı 2-1 Mersin İdman Yurdu kazanınca sinirler iyice gerildi. Karşılaşmanın gözlemcisi de dahil herkes tepkilerden nasibini aldı. En büyük tepki de yöneticilerden geldi. Saha içine giren bazı Bolusporlu yöneticiler, hakem Mete Kalkavan’a ateş püskürdü. Araya girenler tepkilerin dozu büyümeden yatıştırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.