VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUHUŞA DARBE

15 Mart 2014

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonrası, internet üzerinden ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonrası, internet üzerinden buldukları müşterileriyle para karşılığı cinsel ilişkiye giren 3 kadın gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Masası ekipleri Google Arama Motorundaki bir internet sitesi üzerinden, kendisini çeşitli isimlerle tanıtan bayanların sitede vermiş oldukları çeşitli GSM hattı numaraları ile iletişim kurduğu erkeklerle para karşılığında cinsel birliktelik yaşadıklarına dair bilgilere ulaştılar.

Yapılan çalışmalar sonrası S.S., A.K. ve C.K. adlı kadınların, günü birlik kısa süreliğine ücret karşılığında kiraladıkları ve kira ücretini de peşin ödedikleri E.E.Ç. ve M.Ç. adlı şüphelilere ait 2 ayrı adresteki 1+1 evler de yaklaşık son 1 aydan bu yana T.K., D.A.C. ve diğer kimlikleri tespit edilemeyen erkek şahıslarla para karşılığında cinsel ilişkiye girdikleri saptandı. Göz altına alınan 32 kadının fuhuş yaptıkları tespit edilerek, 'Fuhuşa Yer ve İmkan Sağlayan' şüpheliler ile fuhuş yapan bayanlar ve para karşılığı cinsel ilişkiye giren erkekler hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı. S.S., A.K. ve C.K. adlı kadınlar ve bu kadınlarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen T.K. ve D.A.C. adlı şahıslara 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine istinaden kişi başı 379.TL ile 1.520.TL arasında idari yaptırım para cezası uygulandı.

Kaynak: www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.