VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ İŞADAMLARI YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

13 Mart 2014

Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Olağan Genel Kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen genel ...

Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Olağan Genel Kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Cüneyt Koparan Başkan seçildi.

Park Cafe'de Genel Kurula katılan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş bir konuşma yaptı. Ateş yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak bir proje yaptıklarını dile getirerek; 'Teknik destek programı ile beraber görev yaptık ve bu konuda da kendileri ile çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonraki yönetimimizde de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak her konuda destek vermeye şahsım ve odam adına söz veriyorum. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Seçimimiz Bolu iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olsun, başarılar diliyorum' dedi.

Denetim Kurulu Raporu ve 2 Yıllık tahmini bütçen okunması ve onaylanmasının ardından tek liste ile seçime gidildi. Cüneyt Koparan Başkanlığında oluşturulan listede Burak Özkan, Burcu Şimşek, Kutay Yılmazdemir, Erkan Bektaş, Muharrem İşler, Necdet Bilgi, Necdet Sertel, Ömer Konuk, Ufuk Alın, Yasin Çarıkçı isimleri yönetimde yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.