VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"CHP BU YOLSUZLUĞUN HESABINI VERSİN"

13 Mart 2014

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, “2002 yılında CHP’li Bolu Belediyesi’nde kent bilgi sistemi ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, “2002 yılında CHP’li Bolu Belediyesi’nde kent bilgi sistemi adı altında alınan ancak ortada olmayan dönemin parasıyla 385 bin TL günümüzün parasıyla 2 milyon TL nerede? CHP’liler belediye meclis üyesinin bile isyan ettiği olayın hesabını versinler” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, yayınladığı basın açıklamasında, 2002 yılında görevde olan CHP’li Belediye’nin belediyeyi bugünün parasıyla 2 milyon TL zarara uğrattığını ifade ederek, 10 yıllık AK Partili Bolu Belediyesi’nde bir tek yolsuzluğumuz, emanete ihanetimiz belgelenmediğini söyledi. Sayın, “Bakınız, 2004 yılında iş başına geldiğimizde bir sürprizle karşılaştık. Bugünün CHP milletvekili Tanju Özcan’ın da belediye meclis üyesi olarak söz sahibi olduğu dönemde, eniştesiyle birlikte belediyeyi yönettiği dönemde, Bolu Belediyesi’ne Kent Bilgi Sistemi kurulduğu iddia edilerek Belediye kasasından o günün parasıyla 385 bin TL, bugünün parasıyla da 2 milyon TL ödenmişti. Ancak Bolu Belediyesi’nde bütün aramalara rağmen böyle bir sistem bulunamadı. Şimdi soruyorum; ortada olmayan hayali bir çalışma uydurularak Bolu Halkının parasını kimlere, hangi vicdanla verdiniz? Önce bunu açıklayın” diye konuştu.

“SİZ YOLSUZLUK YAPMADIĞINIZA KENDİ DAVA ARKADAŞLARINIZI İNANDIRAMAMIŞSINIZ”

CHP’li Bolu Belediyesi zamanında ortada bulunmayan 2 milyon TL’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz’un da isyan ettiğini ifade eden Ömer Sayın, “Konuyla ilgili olarak bir Bolulu vatandaşımızın ve siyasimizin belediye meclisindeki feryadını huzurunuzda okumak istiyorum. ‘Kent Bilgi Sistemi ile ilgili başkanın duyduğu rahatsızlığı ben de duyuyorum. Bolu halkının parasını alıp gittiyse bunun hesabının mutlaka verilmesi gerekiyor. Bu para kimin hesabına geçtiyse, bu parayı kim yediyse ve Bolu’nun hakkını kim çaldıysa dilerim sizin başkanlığınızda ve umarım bunlardan söke söke alın. O para benim de param, bende paramı kimseye yedirmem’ Bu feryat kime ait biliyor musunuz? CHP Belediye Meclis üyesi ve halen belediye meclis üyesi adayı Erhan Beykoz’a. Siz yolsuzluk yapmadığınıza kendi dava arkadaşlarınızı inandıramamışsınız, şimdi hangi yüzle Bolu Belediyesini yönetmeye talip oluyorsunuz? Ancak ferah olun Halkımızın olan bu parasını söke söke alıp tekrar halkımıza iade edeceğiz” dedi.

“YALAN VE İFTİRAYLA İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu mitinginde yalanlarla Bolu halkını kandırmaya çalıştığını belirten Sayın, “Bilindiği gibi, dün Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bolu mitingi vardı. Maalesef Bolu siyasi seviye yönünden en kötü günlerinden birini yaşadı. Elinde belge, bilgi, kesinleşmiş yargı kararı olmayan bir genel başkan çamur atmanın, iftira atmanın, yalanın, bühtanın destanını yazdı. Kasetle gelenlerin montajlara şantajlara sığındığını, kasetler içinde kaybolup gittiğini ibretle izledik. Ancak şunu kesinlikle ifade ediyorum ki; yükselttiğimiz siyaset seviyesi asla geriye gitmeyecektir, Ak Parti camiası olarak bunun teminatı biziz. Halkımızın bu kabil siyasi cambazlıklara boyun eğmeyeceğini kendileri de pek yakında göreceklerdir. Halkımız, iktidarımızın yolsuzluklarla nasıl mücadele ettiğini, çok iyi bilmektedir. Halkımız 12 yıllık bir iktidarı, karalama için kesinleşmiş yargı kararları yerine birkaç dedikoduyu esas almanın zavallılığını görmektedir. Halkımız bağımsız Türkiye’nin duruşu ile menfaatleri çatışan emperyalistlerin oynadığı oyunların farkındadır ve aynı şekilde yerli işbirlikçilerini 30 Martta tarihe gömecektir" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.