VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BERKİN İÇİN....

11 Mart 2014

Üniversite öğrencisi kız, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralandıktan 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ...

Üniversite öğrencisi kız, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralandıktan 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümünü caddede hareketsiz bekleyerek protesto etti.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Müge Karakoç, İzzet Caysal Caddesi'nin trafiğe kapalı bölümünde, Berkin Elvan'ın fotoğrafı ve “Çocuklar uyurken susulur! Ölürken değil” yazılı pankartla hareketsiz bekleyerek eylem başlattı.

“ÇOK ŞEY KAYBETTİK”

Karakoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptığının protesto amaçlı olmadığını, sadece vicdanının sesinin dışa vurumu olduğunu söyledi. Berkin Elvan'ın ailesine ve yakınlarına sabır dileyen Karakoç, 'Türk halkı olarak bugüne kadar çok fazla şey kaybettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bundan sonra kazanmaya başlarız çünkü bence birbirimizle alıp veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. İnsanlar zannetmiyorum ki bir şeyler kötüye gitsin, kötü olsun istesin. Bu olayların temel amacı siyaset ise ya da paraysa, kimsenin canı yanmasın, siyaset de para da olmasın. Şahsen ben vatandaş olarak bu şekilde düşünüyorum' diye konuştu.

Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle üşüyen Karakoç, çevredeki iş yerlerinden kendisine ikram edilen sıcak kahveyi içerek ısınmaya çalıştı.

2 yorum yapılmış
  • ömer
    12 Mart 2014 • 14:00
    kızım senin hiç işin yokmu. binlerce şehit verildi niye hiç yürüyüş yapmadın. bu işlere fazla bulaşma biri gelir çakar bir tarafına kalkamazsın ondan sonra. yandakçılık yapmayın..
  • Harun Özkan
    18 Mart 2014 • 14:00
    Berkin kimdir diye sorsan bilmez. Defolun Bolu'dan hatta Türkiye'den. Köküne kadar milliyetçiyim,Müslümanım. Burası Bolu arkadaş. Bir cenaze namazı bile kılanmayan şahıs için ben ne ağlarım ne de ağlar gibi yaparım. Onlar öyleyse bende böyleyim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.