VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER SOKAĞA İNDİ...

11 Mart 2014

Bolu'da geçtiğimiz günlerde açılan Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) protesto eden Bolu Ülkü Ocakları’na bağlı 100 ...

Bolu'da geçtiğimiz günlerde açılan Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) protesto eden Bolu Ülkü Ocakları’na bağlı 100 kişilik grup sloganlar atarak İzzet Baysal Caddesi’nde yürüdü.

 

Dün akşam yaklaşık 100 kişilik grup Kardelen Meydanı’ndan sloganlar atarak yürümeye başladı. HDP İl Başkanlığı'nın Bolu'da tabela bile asmaya cesaret edemediğini söyleyen grup üyeleri “Bolu'da örgüt istemiyoruz” diyerek slogan attılar.

“BOLU’DA PKK İSTEMİYORUZ”

Ülkü Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Hafız Kenan Çevik yaptığı konuşmada, “Vatan hainlerine burayı dar etmeye geldik. Polislerin kanını akıttılar, askerin kanını akıttılar, bir sürü sivilin kanını akıttılar. Bizim şu an Kürtlerle bizim bir işimiz yok. Aynı Allah'a inandık, aynı peygambere iman ettik, aynı Kuran'ı okuyoruz. Bizler İslam'a sancaktarlık yapan bir milletin evlatlarıyız. Şehit kanı akıttık ve kan akıtmadan vermeyeceğiz. Bolu'da PKK istemiyoruz. Bolu yaşanılabilir huzurlu bir kent. Ama lütfen huzurumuz bozulmasın” dedi.

Polis parti binasının önünde önlemlerini arttırırken, protestoda bulunan kişiler bir süre cadde de sloganlar atarak yürüdükten sonra dağıldılar.

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    10 Mart 2014 • 14:00
    helal olsun..ülkücü kardeşlerime haklılar bolu sakin yer.huzursuz bir yer olmasını istemiyoruz...
  • ABDULLAH KARAGÖZ
    10 Mart 2014 • 14:00
    SABRIMIZI DENEMEYİN..ÇÜNKÜ KALMADI.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.