VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKEME TOZ KONDURMADI

9 Mart 2014

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Adanaspor malubiyeti sonrasında maçın hakemine toz kondurmayarak, “Çünkü bildiğim kadarıyla ...

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Adanaspor malubiyeti sonrasında maçın hakemine toz kondurmayarak, “Çünkü bildiğim kadarıyla maçın hakemi çok düzgün ve namuslu birisidir” dedi.

Engin Korukır, “Maçın geneline bakıldığında iki takımda çok iyi mücadele etti. Penaltıyı bilmiyorum. Çok değerli ve deneyimli bir hakem maçı yönetti. Eğer bu penaltıda yanlış düdük çaldıysa, bulunduğu yer itibariyle kritik bir durumdaki iki takımın aleyhine çalınan bir düdükse ona çok üzülürüm.” diye konuştu.

MALZEMECİNİN SAHADA NE İŞİ VAR?

Maç sonrasında yaşanan ufak çaplı gerginlikle ilgili de Engin Korukır, “İki takım sahada mücadele ediyor. Seyirci yok. Bayan kardeşlerimiz çok güzel tezahürat yaptı. Teşekkür ediyorum. Ama bir kulübün malzemecisi gelip bizim kulübün arkasından sahanın içine ağıza gelmeyecek laflar söylüyorsa bu çok büyük bir camia olan Adanaspor’un personeline yakışmaz. Eğer böyle bir personel o camiada duruyorsa, ben Adanaspor adına çok üzülürüm. Sonra malzemecinin sahanın içinde ne işi var?” açıklamasını yaptı.

PENALTIYA NE DEDİ?

Verilen penaltıya yönelik soruyu ise Korukır, “Ben penaltıyı tam görmeden bir şey diyemiyorum. Gördüğüm yerden öyle penaltı olmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla maçın hakemi çok düzgün ve namuslu birisidir” dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.