VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PARK REKORU...

7 Mart 2014

Beşkavaklar Mahallesi'ne Bolu Belediyesi tarafından kazandırılan üç adet çocuk parkı görkemli bir törenle açıldı. Açılışta ...

Beşkavaklar Mahallesi'ne Bolu Belediyesi tarafından kazandırılan üç adet çocuk parkı görkemli bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “10 yıllık hizmet süresinde 35 olan park sayısını 121 çıkarttık” dedi. Açılışın ardından çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, çocukların ellerinden tutarak kaydıraktan kaydırdı ve salıncakta salladı.

Başkan Yılmaz yapılan hizmetlerin çok daha büyüklerini sunmaya hazırlandıklarını belirterek, "Bu hizmetlerin esas mimarı sizlersiniz. Yapılan parklar ve onlarca proje halkımızın desteğiyle ortaya çıktı. 10 yıldır Boluluların hizmetinde çalışıyoruz. Bolu’yu ileriye götürmek için gayret ediyoruz. Dünle bugünü kıyasladığımızda şehrimiz çok değişti ve gelişti. Göreve geldiğimizde kişi başına 1,5 metrekare yeşil alan düşerken şimdi ise 6 metrekareye yükseldi. Önümüzdeki dönemde ise 11 metrekareye çıkacak. Dünya standartlarının üzerine çıkacağız. Beşkavakalar Mahallemizden de geçen D-100 karayolu boydan boya yeşil alan olacak. Araç trafiğini de kaldıracağız. Biz Bolu için hep iyileri hep güzelleri vatandaşlarımızla beraber yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Parkımız mahallemize ve Bolu halkına hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise Bolu’da çok güzel projeler yapıldığını belirterek, ”Bolu’ya AK Parti iktidarı gelmeden önceki park sayımız 34’dü şimdi ise 121 yükseldi bunun üzerine söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Hizmetlerimiz kendini gösteriyor. İnsanlar hangi partiye oy verirse versin marka bir şehir yaratmak için çabalıyoruz. Karakterli şehirleri yaratabilmek için de karakterli olmak lazım. Biz yönetimimize güveniyoruz. Bu parkımız vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Açılış ardından çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, çocukların ellerinden tutarak kaydıraktan kaydırdı ve salıncakta salladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.