VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ VURAL "EVET" DEDİ

6 Mart 2014

Mersin İdman Yurdu’nda Yılmaz Vural dönemi başladı. Mevcut Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayırma ...

Mersin İdman Yurdu’nda Yılmaz Vural dönemi başladı. Mevcut Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayırma kararı alan Mersin İdman Yurdu, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Hilton Otelinde gerçekleşen imza törenine Yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ" Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, hizmetlerinden dolayı Hakan Kutlu’ya teşekkür etti. Bu tür değişikliklerin her takımda olabileceğini ifade eden Kahramanlı, “Uzun zamandır Hakan Kutlu hocamızla çalıştık. Kendisi bizlere büyük hizmetler verdi. Ancak yollarımızı ayırdık. Yeni bir kan değişimine gittik. Yeni hocamızla şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

"KALİTELİ TAKIM"

Mersin İdman Yurdu’nun yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise kaliteli bir takıma geldiğini belirtti. Futbolcuları arasında eski oyuncularının da olduğunu ifade eden Vural, “Tanıdığım isimler var. Zaten kadro yapısına baktığımız zaman önemli bir takım. Bundan sonraki dönemlerde başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten konum olarak çok kötü bir yerde değiliz. Bu nedenle taraftarların da desteği ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

16 Mart'ta Bolu'da olacak

Vural yeni takımıyla 16 Mart 2014 Pazar günü oynanacak olan MİY- Boluspor maçında takımın başında Bolu Atatürk stadyumuna çıkacak. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.