VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MISIRLIOĞLU İYİCE ŞAŞIRDI

5 Mart 2014

  Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “CHP’li vekilin belediye ...

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “CHP’li vekilin belediye başkan adayı hanımefendi seçim vaatleri kitapçığında Bolu Belediyesi’nin yaptığı projeleri ‘Yapacağım’ diye anlatıyor. Allah akıl fikir versin. Bolu’dan haberi olmayan insanların düştükleri durum hem komik hem de utanç verici” dedi.

 

Başkan Yılmaz ayrıca, “Bu hanımefendi sürekli olarak ‘Ben mimarım’ diyerek seçmenden oy istiyor. Mimar olunca ne oluyor, bende inşaat mühendisiyim. Mimar sıfatını kullanarak kompleksini ortaya kokuyor” diye konuştu.

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun seçim vaatleri için çıkarttığı kitapçığın komediden ibaret olduğunu söyledi. Yılmaz, “Bu CHP’li vekilin adayı hanımefendi Bolu’yu hiç tanımadığı ve Bolu’dan ne kadar uzak yaşadığını bir kez daha gösterdi. Bakın size birkaç örnek vereyim. Seçim kitapçığında ‘Ben hayır çarşısı yapacağım’ demiş. Kardeşim hayır çarşısı zaten 10 yıldır var. Sen nerede yaşıyorsun? Hanımefendi cenaze hizmetlerinin bedava yapılacağını söylüyor. Biz cenaze hizmetlerini zaten ücretsiz yapıyoruz. İyi uykular. Durak taksi sistemini yapacağım diyor. Zaten başladı be hanımefendi senin Bolu’dan hiç mi haberin yok? Büyüksu Projesi’ni yapacağım diyor ama projeyi Devlet Su İşleri’ne zaten onaylattık. Hiçbir şeyden haberi olmayan bu hanımefendi ‘Ben Bolu’yu yönetmeye talibim’ diyor. Ayıptır ayıp. Belediyecilik bu kadar ucun bir iş değil. Kendisi seçim kitapçığına D-100 karayolunun kapatılacağını söylüyor. O projede onay aşamasında. Necdet Gören zamanında alınmış bir karar bundan bile haberi yok. Ve bunun gibi belediyemizin hizmete açtığı projeleri ‘Seçilirsem yapacağım’ diyecek kadar aciz. Bolu’yu yaşamayan Bolu’da mimarım demekle bu işler olmaz. Yalanla iftira atmakla yürümez kardeşim bu işler” dedi.

“MİMAR SIFATINI KULLANARAK KOMPLEKSİNİ ORTAYA KOKUYOR” 

Alaaddin Yılmaz, “Bugüne kadar bana rakip olan adayların projelerine baktığımda bana ışık tutabilecek bir proje çıkmadı. CHP Milletvekili’nin adayı hanımefendini kendisini sürekli olarak mimar olarak tanıtıyor. Mimar olarak Bolu’ya ne yapmış. Bu hanımefendinin mimar olarak ne yapmış da çıkmış milletin karşısında ‘Ben mimarım’ diyor. Mimar olunca ne oluyor bunu anlamıyorum. Bir tane bile eseri yok. Ben de inşaat mühendisiyim. Hiçbir zaman ‘Bolu’ya inşaat mühendisi geliyor’ demedim. Bu nasıl bir komplekstir. Kendisini tanıtabilmek için bir sıfat kullanmasını çok komik buluyorum. Zaten kendisi de CHP Milletvekilinin güdümünde olduğu için bu sıfatı da kullanmasını da gayet normal karşılıyorum” diye konuştu.

Başkan Yılmaz son olarak, “Bazıları Bolu’yu yaşar, bazıları Bolu’da yaşar, bazıları da tesadüfen Bolu’ya gönderilir. Ben Bolu’yu yaşıyorum. Onlar gibi sadece Bolu’da yaşamıyorum” dedi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.