VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İCRALIK OLUNCA İNTİHARA KALKTI...

27 Şubat 2014

Bolu’da icralık olan ve avukat bürosunda kendisini icraya veren kişiyle pazarlık yaptığı sırada 3. kattan ...

Bolu’da icralık olan ve avukat bürosunda kendisini icraya veren kişiyle pazarlık yaptığı sırada 3. kattan atlamak isteyen Bolu 2. Komando Tugayı'nda görevli astsubay H.E.K. kol ve bacaklarından tutularak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Hürriyet Caddesi’nde bulunan bir avukatlık ofisinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahısa 15 bin TL borcu olan astsubay H.E.K. borçlu olduğu kişiyle avukat Adem E.'nin ofisinde pazarlık yapmaya başladı. Alacaklı şahsın parayı ödemesini istemesi üzerine astsubay H.E.K. parayı bu şekilde ödeyemeyeceğini ifade ederek bir anda balkona koştu ve kendini 3. kattan aşağıya atmak istedi. Bu sırada ofiste bulunanlar balkona koşarak astsubayı kollarından tuttular. 2. katta bulunan işyerindeki vatandaşlarda H.E.K.’nin bacaklarından tutarak atlamasına engel oldular. Balkondan yukarıya çekilen şahıs olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3 yorum yapılmış
  • muco yakalı
    26 Şubat 2014 • 13:00
    bu ùçüncù sayfa haberi ùzerinden güncel siyaset yapmıyacağım...memleket yandı bitti kül oldu dememek lazım. Nasıl bu duruma düşürdü kendini ona bakmak lazım.
  • melungeon14
    27 Şubat 2014 • 13:00
    yazık ya... birde asgari üçretlileri,düşünün..askeriye iyi para veriyor en az 2.5 veya3 alıyordur.ayağını yorgana göre uzatmazsa 10 bin lira alsa bile yetmez...biz asgari üçretle yarı aç yarı tok yaşamaya çalışıyoruz yinede borca yüklenmiyoruz...allah geçim için borca girenleri borçtan kurtarsın...ama zevkine lüksüne kaçanları değil.....
  • melungeon14
    27 Şubat 2014 • 13:00
    ya bu işte başka şey var heralde o kadar maaş alan bir adama 15bin paramı...asgari üçretli olsa neyse...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.