VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AMAÇLARI AZİZ MİLLETE KELEPÇE TAKMAK"

27 Şubat 2014

AK Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait ...

AK Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses kayıtlarına tepki göstererek, “Operasyonda amaç, Başbakanımıza kelepçe takmak, Başbakan'ın şahsında aziz milletimize kelepçe takmak” dedi.

Yolsuzluk operasyonlarının Başbakan Erdoğan'ı hedef aldığını belirten Taha Furkan Sönmezel ülke tarihinde ender görülen büyük bir operasyon ve saldırı ile karşı karşıya bulunduklarını söyledi. Başkan Sönmezel, saldırının hedefinde ülkenin istikrarı, ekonomik büyümesi, milletin refahı ve son dönemde yakaladığı barış ve huzur ortamının olduğunu ifade etti.

 Türkiye'nin son dönemlerde yaptığı uluslararası enerji anlaşmalarıyla bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini, diğer yandan da terör sorununu çözme aşamasına geldiğini söyleyen Taha Furkan Sönmezel, “Ekonomik ve siyasi istikrarını koruyan bir Türkiye, bölge üzerinde planları ve emelleri olan ülkeleri büyük bir paniğe sevk etmiştir. Büyük Türkiye’nin önünü kesmek için seferber olan şer güçler, içerdeki maşaları vasıtasıyla faaliyete geçmiş ve ülkemiz 17 Aralık operasyonu ile karşı karşıya bırakılmıştır. Hedef, ülkemizi tekrar hasta adam pozisyonunda bırakmak, Batı'ya mahkûm ve İsrail'in güvenliğine hizmet eden bir Türkiye’dir. Mısır ve Suriye'den sonra Türkiye'yi de içine kapanmış bir ülke konumuna itmek suretiyle bölgenin enerji kaynaklarını sömürmek bu projeyi uygulayanların hedefidir. Mesele çok basittir. Sandıkta alt edemedikleri milli iradenin temsilcisi Ak Parti ve onun genel başkanı olan başbakanımızı bu operasyon ile etkisiz duruma getirmektir” şeklinde konuştu.

 

“KELEPÇE TAKILMAK İSTENİYOR”

 Operasyonlarla Başbakan’a kelepçe takılmak istendiğini söyleyen Furkan Sönmezel, “Malum örgüt, çok değerli başbakanımızı ülkenin başbakanlığından uzaklaştırmak, siyasi ve ekonomik istikrarsızlığa sürüklemek hedeflerini asla gerçekleştiremeyecekler. Bu operasyonda amaç, Başbakan’a kelepçe takmak, başbakanın şahsında aziz milletimize kelepçe takmak, yargıçlar hükümeti kurmak suretiyle milli iradeyi etkisiz duruma getirmektir” diye konuştu.

“DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN USTA”

Diğer yandan, AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 61’nci doğum gününü unutmayarak, il başkanlığı binasının ön cephesine “Doğum günün kutlu olsun büyük usta” yazılı bir pankart astı. Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 “Böyle bir ortamda tüm ak gençlik olarak, Türkiye’nin gençliği olarak ve bu milletin geleceği olarak sayın başbakanımızın 61. yaş gününü kutluyoruz. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider her zaman gelmez. Bu nedenle her an yanında ve arkasında safları sıklaştırmış bir şekilde bulunduğumuzu ifade ediyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.