VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AMAN DİKKAT! TANIMADIĞINIZ KİŞİLER EVE ALMAYIN

26 Şubat 2014

Bolu’da, S.G. isimli şahsın evine giren şüpheli bir kişi, sosyal yardım yapacaklarını söyleyerek ziynet eşyalarını ...

Bolu’da, S.G. isimli şahsın evine giren şüpheli bir kişi, sosyal yardım yapacaklarını söyleyerek ziynet eşyalarını çalıp kayıplara karıştı.

Olay, İhsaniye Mahallesi'nde yaşandı. Müşteki S.G.'nin evde oturduğu sırada kapı zili çaldı. 50 yaşlarında bir erkek, sosyal yardım yapacaklarını söyleyerek S.G.'den izin alıp eve girdi. Önce evin içindeki eşyalara bakan şüpheli şahıs, daha sonra S.G.'ye ziynet eşyalarını ve paralarını sordu. Ev sahibi de paraları ve ziynet eşyalarını çıkarıp şüpheli şahsa gösterdi. S.G.'nin elinden paraları ve ziynet eşyalarını alan 50 yaşlarındaki şahıs, yastığın altına koydu. S.G.'ye yerinden ayrılmamasını söyleyen şüpheli adam, bir bayanın eve gelerek tespitte bulunacağını ifade etti. Şüpheli şahıs evden ayrılırken, S.G. ise eve gelecek kadını beklemeye başladı. Uzun süre kimse gelmeyince şüphelenen S.G., yastığın altına bakınca para ve ziynet eşyalarının yerinde olmadığını fark etti.

Dolandırıldığını anlayınca polisi arayan S.G., yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, ifade üzerine belirlenen şahsın bulunması için çalışma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.