VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ VALİMİZ GÖREV BAŞINDA...

24 Şubat 2014

Yeni Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları bugün Bolu’ya gelerek yeni görevine başladı.   2001 -2003 yılları arasında Bolu’da ...

Yeni Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları bugün Bolu’ya gelerek yeni görevine başladı. 

 2001 -2003 yılları arasında Bolu’da Vali yardımcılığı görevinde bulunan Zahteroğulları, 10 yıl sonra bu kez Vali olarak Bolu’ya geldi.

 Valilik önünde törenle karşılanan Zahteroğulları burada yaptığı açıklamada;

 “2003 yılında Bolu’dan ayrıldıktan sonra, Mersin Vali yardımcılığı, Mersin İl özel idare genel sekreterliği, daha sonra Çalışma Bakanlığında müsteşar yardımcılığı, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda önce müsteşar yardımcılığı, sonrasında ise müsteşarlık görevlerinde bulundum. Hem yerel yönetimleri tanımış oldum hem merkezi idarede Ankara’da yaklaşık beş yıl görev yaptım. Dolayısıyla edindiğimiz tüm birikimleri mesleki tecrübelerimizin tamamını bundan sonra Bolu’nun hizmetinde kullanmak arzusunda bulunduğumu da ifade etmek isterim.

İL GELİŞME PLANINI BİRLİKTE HAZIRLAMIŞTIK

Valilik bizim mesleğimizde gerçekten onurlu, gurur verici bir meslek ama ben Bolu’ya Vali olduğuma daha çok sevindim. Çünkü Bolu çok sevdiğim ve bildiğim bir şehir. Bolu’dayken İl Gelişme Planını birlikte hazırlamıştık. Dolayısıyla aşağı yukarı şehrin potansiyelinin, projelerinin şüphesiz ki güncellenmeye ihtiyacı var. Geçen on yıl içerisinde çok şey değişmiştir, ama en azından genel hatları itibari ile biliyorum.

 KİŞİSEL TANIŞIKLIĞIMI VE BU BİRİKİMİMİ KULLANARAK BOLU’NUN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

 Bolu’yu bıraktığımız yerden tekrar başlayacağız ve süratle yapılması gereken ne varsa hem yerel imkanları kullanarak hem de merkezi idarede ki benimde kişisel tanışıklığımı ve bu birikimimi kullanarak Bolu’nun hizmetine sunacağız inşallah. Bu vesile ile sizlerin aracılığınız ile Bolu halkına saygı ve selamımı sunuyorum bize güvensinler biz onların hizmetkarıyız. Beni Bolu Vali’si olarak atayan hükümetimize de başbakanımıza da iç işleri bakanımıza da şükranlarımı ifade ediyorum. Allah bize güvenenlere mahcup etmesin inşallah bizlerden önce burada görev yapan sayın valimize de hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.”

1 yorum yapılmış
  • SADETTİN TEKSOY ERCELİK
    24 Şubat 2014 • 13:00
    HOŞ GELDİNİZ VALİ BEY
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.