VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN ÇOLUK ÇOCUK GÖNDERMESİ

24 Şubat 2014

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “Tecrübemize ve 20 ...

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “Tecrübemize ve 20 yıllık belediyecilik birikimime güveniyorum. Biz belediyede staj yapmıyoruz. Belediye çoluk çocuk işi değildir” dedi.

Karaçayır Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Seçim sürecinde sona yaklaştık son bir ayımız kaldı. Karaçayır Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Ben 10 yıl belediye meclis üyeliği 10 yılda belediye başkanlığı yaptım. Vatandaşlarımız görüşmelerimizde bize güvendiğini bu işi yapabileceğimize inandığını belirtiyor. Bolu ile ilgili sorunları en iyi bilen bir ekibimiz var. Bolu’da yapılan çalışmalarımız Bolu halkı tarafından büyük beğeni almıştır. Farklı partiye gönül vermiş insanların bile, ‘Sizin çalışmalarınızı görüyorum beğeniyorum size oy vereceğim’ diyor. AK Partiye oy vermiş kişilerde,’ Ben oyumu verdim yaptığın çalışmaları görüyorum helal olsun’ diyorlar. Maalesef bazıları da diyor ki; ‘Biz seçilirsek şu parti bayrağını belediyeye asacağız.’ Sanki belediye siyasi partidir” diye konuştu.

“BİZ STAJ YAPMIYORUZ”

“Biz 10 yıl önce belediyeyi devraldığımızda belediyenin giderlerinin yüzde 95 personele gidiyordu. Onun için Bolu’da bugüne kadar bir şey yapılamadı. Şuan personel gideri yüzde 23’lere düştü. Hedefimiz yüzde 17’ye düşürmek bu aradaki farkla da Bolu’ya hizmetkarlık yapacağız. Eğer yüzde 95 personel giderleri olursa hizmet edilemez aynı düşünceyle Bolu halkının karşısına çıkıp ben şunu ucuzlatacağım ne derseniz yapacağım demekle olmaz bunlar çoluk çocuk işleri değildir bunlar ciddi işlerdir. Biz Belediyede staj yapmıyoruz.”

1 yorum yapılmış
  • davut
    23 Şubat 2014 • 13:00
    Son çırpınışlar bunlar son.Kimse anasının karnından başkan olarak doğmuyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.