VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN SANAYİCİLERE PEŞİNAT UYARISI

20 Şubat 2014

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Yeni Sanayi Sitesinde yer almak isteyen sanayici esnafımızın, Halk Bankası ...

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Yeni Sanayi Sitesinde yer almak isteyen sanayici esnafımızın, Halk Bankası Merkez Şubesi’ndeki TOKİ hesabına yüzde 10’luk peşinatın ilk taksiti olan 4 bin TL’yi yatırarak, kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, sanayiyle ilgili yapılan yanlış beyanlara kulak asılmaması istendi.

Açıklamada, “Sanayi sitesinin şehir dışına taşınma projesi siyasi şov malzemesi yapılamayacak kadar ciddi ve devasa bir projedir. Bolu’nun geleceğini şekillendirecek olan sanayinin taşınması projesi TOKİ tarafından onaylandı ve süreç başladı. 14 Mart’a kadar kesin kayıt yaptırmayan sanayici esnafımızın mağduriyet yaşamamaları ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli olmaları önem arz etmektedir. TOKİ’nin talep toplamaya ilişkin yazısı 6 Şubat 2014 tarihinde imzalanmış ve bu yazıya istinaden 10 Şubat- 14 Mart 2014 tarihleri arası kesin kayıt ve talep toplama süresi ilan edilmiş ve bu süreç TOKİ Halk Bankası aracılığıyla başlatılmıştır. Yeni sanayi sitesinde yer almak isteyen sanayici esnafımızın, Halk Bankası Merkez Şubesi’ndeki TOKİ hesabına yüzde 10’luk peşinatın ilk taksiti olan 4 bin TL’ye yatırarak, kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Esnaflarımızı mağduriyet yaşamamaları için yanlış yönlendirmelere karşı uyarıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.