VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

15 Şubat 2014

Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’den aday olan belediye başkan adayları törenle kamuoyuna tanıtıldı. Aday tanıtım ...

Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’den aday olan belediye başkan adayları törenle kamuoyuna tanıtıldı. Aday tanıtım törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu damgasını vurdu. Soylu seçim anketlerini de değerlendirerek “Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş” dedi. 

Mahalli İdareler seçimlerine bir buçuk ay gibi bir zaman kala Ak Parti adaylarını yapılan törenle kamuoyuna tanıttı. 17 Temmuz Spor Salonu’nda yapılan törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu katıldı. Soylu konuşmasında; “30 Mart’taki yerel seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyecek. Sadece bir seçim yapılmayacak, 30 Mart’ta bu millet bir karar verecek” dedi.

Soylu konuşmasına şöyle devam etti; “28 Şubat’ı tamamlamak istiyorlar. Birileri de bu işe alet oluyor. Bizim edebimizi yanlış anlıyorlar. Bizim edebimizi, tevazumuzu, bizim söz söylememe kabiliyetimizi yanlış anlıyorlar. Kimse yanlış anlamasın. Kimse de sabrımızı sınamasın. Biz sandığı biliriz. Biz demokrasi üzerinden mücadele gerçekleştiren bir anlayışa sahibiz. Bu operasyonların niçin yapıldığını biliyoruz.”

“Çözüm sürecini baltalamak istediler” “Çözüm süreci en son safhasındaydı, baltalamak istediler. Bir taraftan üçüncü boğaz köprüsünün temeli atılmıştı, baltalamak istediler. Tesadüf mü sizce? Baltalamak istediler Türkiye’yi. IMF’ye borcu bitmiş Türkiye’yi. Amerika’dan Dubai’ye kadar ki hattı merkezi olan hava limanı işletmeciliği yapabilecek Türkiye’de İstanbul’da yapılacak olan 150 milyon yolcu kapasiteli ve her yıl 1 milyar Euro ülke hazinesine girebilecek üçüncü hava limanı projesini baltalamak istediler. Baltalamak istediler, yeni Türkiye’yi, büyüyen Türkiye’yi baltalamak istediler. Ama bu ülke buna müsaade etmeyecek. 30 Mart tarihinde bu büyük millet gücünü ortaya koyacaktır.”

“Ak Parti’yi % 35 göstermişler” “17 Aralık’tan sonra dediler ki, Ak Parti 40’lara düşer, 35’lere düşer. Hani bir gazete var. Bir araştırma yaptırmış. Kaç göstermiş Ak Parti’yi? Yüzde 35. Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bu kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ni desteklerseniz, tarih bunun hesabını sizden sorar. Ama bu millet 30 Mart’ta sandıklarda Başbakanına sahip çıkacaktır” dedi.

“Ak Parti bugüne kadar Türkiye’de yapılamayanları yaptı” Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bugün önemli bir gün. Bugün Bolu için, bugün Türkiye için bugün, demokrasimiz için, bugün ülkemiz için önemli bir gün. Dünyada hiçbir partiye nasip olmayacak şekilde kurulduğu ilk yılda iktidara gelen Ak Parti, bugün yeni bir seçim sürecinde milletimizin karşısında. Ak Parti bugüne kadar, eğer başarılı olduysa, Ak Parti bugüne kadar Türkiye’de yapılamayanları yaptı. Ülkeyi bir noktadan alıp başka bir noktaya getirdiyse, bunda tabi ki en büyük pay genel başkanımızın Başbakanımızın. Sayın Başbakanımız sizlerin içinden çıkan, sizlerle aynı heyecana, aynı bakışa, aynı hassasiyete sahip olan bir genel başkan olarak bugün Türkiye’yi, 3 Kasım 2002’de bir anayasa kitapçığı fırlatıldı diye krize düşen, bir ay sonra memur maaşını nasıl veririm diye düşünen bir ülkeyi, geldiğimiz bu günde, gayri safi milli hasılasını 230 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkarttı. İMF’ye olan 23 milyar dolar borcu ödeyip diğer taraftan da 5 milyar dolar borç verecek hale getiren, merkez bankasındaki 27 milyar dolar parayı 130 milyar dolar üzerine çıkartan ve yapılamayan şeyleri yapan, getirilemeyen hizmetleri getiren, sağlıktan, milli eğitime, duble yoldan TOKİ’ye kadar aklınıza gelebilecek bütün hizmetleri gerçekleştiren bir genel başkan.

“10 sene önce bunlar başarılacak, bunlar gerçekleştirilecek denseydi, bir çoğumuz hayal bile edemezdik” Cenabı Hakk’a şükürler olsun ki bizler de bu partinin mensupları olarak bugün hep birlikte buradayız. 10 sene önce bunlar başarılacak, bunlar gerçekleştirilecek denseydi, bir çoğumuz hayal bile edemezdik. Ama bu milletin kendi içinden çıkarttığı evlatları bu milletin kaynaklarını bu ülkenin öz varlıklarını en iyi şekilde değerlendirerek Türkiye’ye gerçekten önemli bir mesafe aldırdılar. Gelmiş olduğumuz bu noktada bu kazanımlar Türkiye genelinde kazanımların karşısında sandıkta yapılamayan, işleri sandık dışı yollarla, demokrasi hırsızlığı ile milli idare hırsızlığı ile kesilme çabalarını hep birlikte görüyoruz.“

“Elde edilen kazanımları yeni baştan ortadan kaldırmaya yönelik bir kasıt olduğunu hep birlikte gördük” “28 Şubat’ta bu ülkenin önünü kesenler, geçtiğimiz dönemlerde ne zaman ülke kafasını kaldırmaya kalksa, bir şekilde bu ülkenin önünü kesenler yine aynı oyunları sergilemeye kalktılar. 17 Aralık’ta bir operasyon sergilendi, onun öncesinde Haziran 2013’te Gezi Parkı’nda bir baktık ortalık yıkılıyor. Sayın Başbakanımız, Gezi Parkı’nda eylem yapanları, öne çıkanları Ak Parti Genel Merkezi’nde aldı ve bunlarla bir konuşma gerçekleştirdi. Bütün Türkiye bu toplantının sonucunu bekledi. Çıkanlara dediler ki ne yaptınız? Dediler Sayın Başbakan bizi dinledi biz de taleplerimizi ilettik. Ne söylediniz? Biz dediler, 3. köprüyü istemiyoruz, biz dediler, 3. hava alanını istemiyoruz, biz dediler nükleer santralini, HES projelerini istemiyoruz. İşte o zaman Türk Milleti anladı ki bu mesele 3 ağaç meselesi değildir. Gelmiş olduğumuz noktada, milletimiz 17 Aralık’ta sergilenmeye çalışılan operasyonun bir soruşturma olmadığını, aslında bu ülkenin bu milletin elde ettiği kazanımları ortadan kaldırmaya yönelik olan sandıkta beceremeyecekleri işleri sandık dışı yollarla becermeye çalışan bir grubun eseri olduğunu anladı. Bu elde edilen kazanımları yeni baştan ortadan kaldırmaya yönelik bir kasıt olduğunu hep birlikte gördük. Dolayısıyla, burada bize düşen el ele, kol kola, omuz omuza, bu önümüzdeki seçimler için gece gündüz demeden sahada çalışmak.”

“Seçimlerde yine başarılı olacağımızı, bu birlik ve beraberlik görüntüsü ortaya koyuyor.” “2009 seçimlerinde, o zaman 13 seçim bölgesinde seçime girdik, bazı yerlerde başarısız olduk. Ama şu anda çok iyi biliyoruz ki, 12 seçim bölgesinin 12’sinde de yani, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa, Mengen, Bolu Merkez, Karacasu, Mudurnu, Seben, Kıbrıscık, Göynük, Taşkesti bütün bu bölgelerde başarılı olacağımızı bu tablo, bu birlik ve beraberlik görüntüsü ortaya koyuyor. Bizler milletvekilleri olarak TBMM’deki görevlerimiz vesilesi ile belli bir mesai harcamak zorundayız. Bu mesai sebebiyle, belki şu anda sahada sadece hafta sonları sizlerle birlikteyiz. Bizim bir sorumluluğumuz var. Biz bu ülkenin evlatları olarak TBMM’de yasama faaliyetlerini gerçekleştirmek zorundayız. Biz seçimlerden sonra seçim zamanıymış gibi sizlerle birlikte vatandaşlarımıza gittik. Köylerimizin tamamını sizlerle birlikte gezdik ve gezmeye de devam ediyoruz. Çalışmaları muhalefet partileri gibi seçim zamanı yapmadık. Bundan sonra meclis çalışmaları ara verir vermez hep beraber sizlerle sahada olacağız. Biz biliyoruz ki, Ak Parti demek, aşk demek, sevda demek, millet demek.”

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    14 Şubat 2014 • 13:00
    cok şımardınız inşallah zong olursunuz..millet insanı vezirde eder rezilde..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.