VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ODABAŞI "TEK HEDEFİMİZ KAZANMAK"

14 Şubat 2014

Boluspor’un genç sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, Samsunspor maçı öncesiaçıklamalarda bulundu. Odabaşı yaptığı açıklamada ...

Boluspor’un genç sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, Samsunspor maçı öncesiaçıklamalarda bulundu. Odabaşı yaptığı açıklamada “Artık küme düşme potasından çıkmak istiyoruz. Son haftalardaki iyi oyunu Samsun maçında da devam ettirip galip gelmek istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin genç sağ bek oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, zorlu Samsunspor maçı öncesi kulübün resmi internet sitemine açıklamalarda bulundu. Samsunspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyleyen genç sağ bek oyuncusu Odabaşı “Bizim açımızdan hayati önem taşıyan bir maç. Samsunspor maçıyla birlikte 1 hafta içerisinde 3 maçlık bir seri var. 3 maçtan da galibiyetle dönmek istiyoruz. Artık küme düşme potasından çıkmak istiyoruz. Son haftalardaki iyi oyunu Samsun maçında da devam ettirip galip gelmek istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak. Yoğun bir antrenman programından sonra iyi çalıştık. Son haftalardaki şanssızlığımızı Samsunspor maçında kırıp hem camiamıza hem de taraftarlarımıza güzel bir hediye vermek istiyoruz. Sahaya da galibiyet almak için çıkacağız” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.