VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYALI "ARTIK HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ KALMADI"

14 Şubat 2014

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor’un genç orta saha oyuncularından Abdülkadir Kayalı, Samsunspor maçı öncesi kulübün resmi internet ...

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor’un genç orta saha oyuncularından Abdülkadir Kayalı, Samsunspor maçı öncesi kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Kayalı yaptığı açıklamada “Deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçını kazanmak zorundayız. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı” dedi.

Boluspor’un genç orta saha oyuncularından Abdülkadir Kayalı, kritik Samsunspor maçı öncesi kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Samsunspor maçında hata yapma lükslerinin kalmadığını ifade eden genç orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı, “Özellikle ligin ikinci yarısında çok istekli ve arzulu futbol oynuyoruz. Takım halinde savunma yapıp atak sonuçlandırdığımızda inanılmaz pozisyonlara giriyoruz. Şu anda üzerimizde büyük bir şanssızlık var. Ligde bulunduğumuz durumun farkındayız. Takım olarak bu sıkıntılı yerden bir an önce kurtulmak istiyoruz. Bu yüzden de Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçını kazanmak zorundayız. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. İyi oyunumuzu devam ettirip bu kez galibiyetle dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.