VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SP ADAYINDAN İLGİNÇ FUHUŞ ÇIKIŞI...

14 Şubat 2014

Saadet Partisi (SP) Bolu Belediye Başkan Adayı Veysel Çetinkaya’dan ilginç bir çıkış geldi. Çetinkaya, Bolu’da ...

Saadet Partisi (SP) Bolu Belediye Başkan Adayı Veysel Çetinkaya’dan ilginç bir çıkış geldi. Çetinkaya, Bolu’da son dönemde artış gösteren fuhuş olaylarıyla ilgili olarak fuhuşa karşı mücadelede belediyenin de sorumluluk alması gerektiğini savundu.

Milli Görüş’ün Bolu’daki yerel seçim adayı Çetinkaya, Bolu’da son dönemde artış gösteren fuhuş olayları hakkında açıklamada bulundu.

Fuhuş rakamlarının artmasından hükümeti sorumlu tutan Veysel Çetinkaya, “Türkiye’de zinanın serbest oluşu maalesef AKP döneminde oldu. Bu toplumu ifsad eden bir davranıştır. Biz Saadet olarak, Milli Görüş olarak, bununla mücadele ederiz. Aynı şekilde domuz eti kasaplık hayvan statüsüne sokuldu. Bu da toplumu ifsad edici bir yaklaşım. Kumarın her türlüsüne karşıyız. Maalesef bu dönemde yine şans oyunları daha da çoğalmıştır. Biz Milli Görüş olarak bunlarla mücadele ederiz. Bunların toplumdan kalkması için mücadelemizi sürdürürüz. Yerine de toplumu ıslah eden uygulamaları yürürlüğe koyarız. Geçmiş hükümet dönemlerinde de aynısı oldu, bundan sonra da aynısı olacaktır” dedi.

HABER: Mehmet Korkusuz - Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.