VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN DEV BİR PROJE DAHA...

13 Şubat 2014

Küçükberk Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz Küçükberk Mahallesi’nin ...

Küçükberk Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz Küçükberk Mahallesi’nin önümüzdeki dönemde iki dev proje ile iç içe olacağının müjdesini verdi. Mahalle halkı Başkan Yılmaz’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, mahallelerine karayolları tarafından yeni yapılan duble yoldan geçiş verilmesi istedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek dev projeler hakkında bilgi verdi. Yılmaz, “Bu mahallemiz eskiden köydü yeni mahalle oldu. Bu mahallemiz yakın gelecekte Bolu’nun en güzel mahallelerinden biri olacak. Bizim turizm yolu dediğimiz Karacasu yolu duble yol olarak vatandaşın hizmetine açıldı. Karayolları yol çalışmalarında bazı mahallelerimize giriş ve çıkışlarda sorunlar oluşturdu. Bu giriş noktaları seçimden sonra hemen açılacak bundan vatandaşlarımızın kuşkusu olmasın” dedi.

“BÜYÜKSU ÜZERİNE YAPILACAK GÖL PROJESİ DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) TARAFINDAN ONAYLANDI”

Küçükberk Mahallesi’nin hemen yanından geçen Büyüksu deresinin temizlendiğini ve içinde artık balıkların yaşadığını belirten Başkan Yılmaz, “Bu proje çok önemli çevre projesidir” dedi.

Başakn Yılmaz, “Böyle bir turizm hinterlandı üzerinde 40 yıldır içinde canlı yaşamayan ve çevreye pis kokular bırakan Büyüksu temizlendi ve içinde balık yaşıyor. Bu proje Bolu’da hayata geçirilen en önemli çevre projesidir. Büyüksu’da yine yüzeceğiz, balık tutacağız dediğimizde bizimle birileri dalga geçiyordu. Şuan Büyüksu’da yüzülecek kadar su yok ama balık tuttuğumuz halde balık tutulduğunu bilmeyenler Bolu’da söz sahibi olabiliyor. Onlar şehri tanımıyor, şehirde yapılanlarla alakası yok. Bu proje hepimizin gururu olması gerekirken bazıları bu tür başarılardan rahatsızlık duyuyor. Önümüzdeki dönemde bu rahatsızlıkları artacak. Büyüksu üzerine yapılacak göl projesi Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından onaylandı. Artık burada yüzülecek kano yarışları yapılacak. Gölün kenarında vatandaşlar piknik yapabilecek” dedi.

“BİRAZCIK OLSUN KENTİNİZİ SEVİN“

Başkan Yılmaz açıklamasının sonunda, Bolu’nun spor ve turizm kenti olacağına vurgu yaparak;“Karaçayır’da hayata geçirilecek proje ile tüm olimpiyat sporlarının aynı şehirde yapılabileceği dünyada ki tek yer Bolu olacak” dedi. Yılmaz,”Türkiye’de ilk defa spor faaliyetlerinin tamamının planlandığı bir tesisi hayata geçireceğiz. İlk planlamada bin 900 dönüm olan şuan ise iki bin 200 dönüme çıkan tesisle bu mahallemiz iç içe olacak. Bu dev projeler bu sene ya da gelecek sene bitmiş olur. Bu projeler bizi heyecanlandırıyor bu çalışmaları şehrimizin güzelleşmesi ve dünya kenti olması için yapıyoruz. Bana olan kinlerini şahsımla ilgili açıklamalarını istedikleri gibi yapsınlar. Bolu’yu sevsinler, Bolu’da yapılanları özümseyip içlerine alsınlar çünkü bunlar Bolu’nun malı benim malım değil. Bolu’ya yapılan güzellikleri görsünler. Bu bölgede Maalesef seçim döneminde ve geçmişte Bolu’ya kazandırılan yatırımlardan rahatsızlık duyanlar,  Boluluların karşısına geçip hiç proje üretemeyen Alaaddin Yılmaz ve AK Parti ile yatıp kalkanlara şunları söylüyorum; birazcık olsun kentinizi sevin” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.