VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JANDARMA ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

9 Şubat 2014

  HABER: MURAT ÇELİK   Balıkesirspor’un golünden sonra kapalı tribün karıştı. Herkes oyunculara ve teknik heyete tepki ...

HABER: MURAT ÇELİK

 

Balıkesirspor’un golünden sonra kapalı tribün karıştı. Herkes oyunculara ve teknik heyete tepki gösterildiğini zannetti. Gerçek maç sonunda ortaya çıktı. Olayları çıkaran kişinin Bolu’da görev yapan bir jandarma komutanı olduğu ortaya çıktı. Şahıs Balıkesirspor gol atınca sevindi ve olanlar oldu.

 

Alt sıralardan kurtulmak adına büyük önem taşıyan Balıkesirspor maçını kaybeden Boluspor, kötü gidişata yine son veremedi. Karşılaşmanın 82’nci dakikasında Muhammet Reis’in attığı golden sonra kapalı tribünde olaylar çıktı. Bir taraftar polis tarafından yaka paça kontrol altına alınırken, diğer taraftarlar ise çılgına döndü. Yaşanan olayların detayları maç sonunda ortaya çıktı. Aslen Balıkesir’li olan ve Mengen Jandarma Komutanlığı’nda görevli olduğu öğrenilen bir asker, kapalı tribünde Bolusporlu taraftarların arasına oturdu. Balıkesirspor’un golünden sonra ayağa kalkarak “gol” diye bağırınca ortalık karıştı. Yaka paça gözaltına alınan ve stat dışına çıkarılan kişi, kimliğini göstererek jandarma olduğunu söyledi.  

2 yorum yapılmış
  • Öz Bolulu
    8 Şubat 2014 • 13:00
    O şahıs benim arkadaşlar.. Balıkesir taraftarının boluspor taraftar tribününe oturup gol diye bağırmasından ziyade argo kelime kullandığından dolayı tepki gösterdim .
  • tarıık abacı
    9 Şubat 2014 • 13:00
    çaksaydın ağzına iki yumrum öz bolulu astsubay olmassa kim olursa olsun madem okadar seviyor takımını gitseydi balıkesir taraftarının yanına hem bolu taraftarının içine girecen hem argo konuşacan yumurtacı seni
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.