VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTİFA SİNYALİ!

9 Şubat 2014

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Beni buraya bir yönetim kurulu getirdi. Yine beni buradan yönetici ...

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Beni buraya bir yönetim kurulu getirdi. Yine beni buradan yönetici arkadaşlarımızın isteği ve talebi gönderecek” dedi.

Balıkesirspor mağlubiyeti sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Besim Durmuş, “Boluspor büyük bir camia ve buna bağlı olarak taraftarın bir beklentisi var. Son haftalara baktığımızda oyun anlamında başarılı bir oyun ortaya koysak da kazanma alışkanlığını gösteremedik. İstifa olarak baktığımızda beni buraya bir yönetim kurulu getirdi. Yine beni buradan yönetici arkadaşlarımızın isteği ve talebi gönderecek” dedi.

TAKIMIN OYUNUNU BEĞENDİ

Durmuş, “Sahada kazanmak adına her şeyi yapan ancak bir türlü gol yapamayan bir Boluspor vardı. Yaklaşık 7-8 tane net gol pozisyonumuz vardı. Ancak bu gol pozisyonlarını sonuca yansıtamadık. Rakibimiz iki tane pozisyon buldu ve bunlardan birini gol yapıp sahadan 3 puanı alıp gitti. Bu maçta ne kadar adalet vardı bunu sorgulamak lazım birazda” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Bayram Akyüz
    8 Şubat 2014 • 13:00
    Bu maçı tarafsız bir gözle izledim. Maçın hakkı bu değildi. Besim hocanın dediği gibi rakip az sayıda bulduğu pozisyonlardan bir tanesini gole çevirdi üç puan aldı. Boluspor bir çok pozisyon buldu gol yapamadı. Bence hoca takımı iyi çalıştırıyor. Sabredilirse başarı mutlaka gelecektir. Sabredilmesse Boluspor kaybedecektir. Birlik ve beraberliğe ençok ihtiyaç olduğu dönem başlıyor. Umarım başarırsınız.
  • yuksel14
    8 Şubat 2014 • 13:00
    herşey güzelde...samsundan aldığın adam yaramaz..dimitrov oynatmıyon..birde tutmuşsun galibsingibi son dakikalar adam alıp maç soğutuyorsun 65-75arası değişiklik olması lazım galibiyet istiyorsan..birde oynatmayacan niye kiraladın atabey midir nedir yine akılsız tıransfer yaptınız..hala gol atacak adam yok bir bunu anlamadınız...gol atalımda bırak defansı ortayı falan..hep orta defans aldınız sanki cok gol atıyoruzda....ah çarıkcı gelmedin..düşüyoruz..bir şey yapacakmış gibi coluk cocuğun eline bıraktınız kocaman clubü.....
  • Karadag
    9 Şubat 2014 • 13:00
    sen şuna tazminatimi almadan şurdan şuraya gitmem desene.. Kümeye gidiyor takim hadi hayirlisi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.