VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN'DAN YÜZDE 50 İDDİASI

7 Şubat 2014

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti’nin 30 Mart’ta Bolu Merkez de yüzde 50 ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti’nin 30 Mart’ta Bolu Merkez de yüzde 50 oy oranını aşarak, seçimleri kazanacağını söyledi. Sayın, tartışmalara konu olan ve ana muhalefet partisi adayının otopark konusundaki açıklamalarına da tepki göstererek, “Otopark ücretlerinin kaldırılmasını vaat etmek vatandaşı kandırmaktan başka bir şey ifade etmek” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “Bu seçimin diğer geçmiş seçimlere nazaran rahat geçeceğini, diğer rakip partilerden aldığımız oyun bu dönemde daha da fazla olacağını ve aradaki farkın da daha fazla olacağını düşünüyorum. Bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum. Çünkü yakın zamanda kamuoyu yoklaması yaptırdık. Bu kamuoyu yoklamasından da elde ettiğimiz neticeye bakıldığında yüzde 10 gibi bir fark var CHP ile. MHP ile bu fark çok daha fazla zaten. 3 Parti arasında geçecek seçimlerde AK Parti bu seçimlerde inşallah yüzde 50’ye varan bir oy oranıyla, hatta kanaatimce son zamanlara gelindikçe bu oran yüzde 50’nin üzerine çıkan bir oy oranıyla Bolu merkezde seçimleri kazanacaktır” diye konuştu.

“BU OTOPARK ÜCRETLERİNİN KALDIRILMASINI VAAT ETMEK VATANDAŞI KANDIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY İFADE ETMİYOR”

 Ömer Sayın son günlerdeki otopark tartışmalarına da değinerek, “Bolu gibi şehir gibi şehirlerde otopark ücretlerinin kaldırılması mümkün değil. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin otopark ücretleri karşınıza çıkar. Bu otopark ücretlerinin kaldırılmasını vaat etmek gerçekten seçmeni yanıltmaktan başka bir anlam ifade etmez benim için. Yarın Mehtap Hanım kazansa bile ki; kazamaz… Bu otopark ücretleri yine olacaktır ve bu otoparkları kullanan insanlar bir bedel ödeyeceklerdir. Rakamı az ya da fazla olur onlar farklı şeyler.

Bilindiği gibi Bolu’daki otoparklar Boluspor’a bir kaynak yaratma görevi de görüyor. Mesela, kendi işim nedeniyle sık sık Karadeniz Ereğli’ye gidiyorum. Gittiğim zaman otopark görevlisi hemen bir asker gibi başıma dikiliyor. Paramı ödeyip arabadan ancak öyle inebiliyorum. Orası CHP’li bir belediyedir. Eğer Mehtap Hanım otopark paralarından çok şikâyetçiyse, otopark paralarını ödemede vatandaşın sıkıntı çektiklerini düşünüyorsa, oradakiler de bizim vatandaşımız.İlk önce Ereğli’deki otopark ücretlerini bir kaldırtsın ondan sonra da buraya gelsin! Ben bu yaklaşımı kesinlikle doğru bulmuyorum. Bu tutum vatandaşı aldatmak, tabiri caizse vatandaşa yalan söylemektir”  dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.