VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BALIKESİR'E ÖZEL ÖNLEM!

6 Şubat 2014

Teknik Direktör Besim Durmuş, bugün yapılan idmanda Balıkesir’a özel önlem tatbikatı yaptı. Antrenman boyunca “Lalawele” ...

Teknik Direktör Besim Durmuş, bugün yapılan idmanda Balıkesir’a özel önlem tatbikatı yaptı. Antrenman boyunca “Lalawele” ve “Karikari” isimleri yankılandı. Çünkü iki isme sıkı önlem alınacak.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Hayati önem arz eden Balıkesirspor maçının hazırlıkları bugün yapılan idmanla devam etti. Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan oyuncular, daha sonra yoğun tempoda ve kısa alanda pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ile tamamlanırken, Teknik Direktör Besim Durmuş rüzgarı bugün de esti. Oyunculara daha hırçın olmaları konusunda sert uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, futbolcuları hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçına ilginç bir yöntemle motive etmeye çalıştı.

“KARİKARİ GELİYOR...”

Oyunculardan iki takım kurarak çift kale maç yaptıran Besim Durmuş, antrenmanda sürekli Balıkesirspor’un yabancı forvetleri Lalawele ve Karikari’den bahsetti. Bu oyunculara çok dikkat edilmesi gerektiğini ve gerekirse birebir adam markajı uygulayacağını ifade eden Durmuş, pozisyonlar sırasında oyunculara, “Karikari geliyor. Çabuk oyna”, “Lalawele boşta, adamı kaçırma” gibi uyarılar yaparak önlemleri uygulamalı anlattı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Kemal Atıcı ve kart cezalısı Dixon katılmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.