VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLARDAN TEPKİ GELDİ!

4 Şubat 2014

Boluspor’un 1965 ve Cadde14 Taraftar Grupları, kulübe gelir getiren otoparkların ücretsiz hale getirilmek istenmesine tepki ...

Boluspor’un 1965 ve Cadde14 Taraftar Grupları, kulübe gelir getiren otoparkların ücretsiz hale getirilmek istenmesine tepki gösterdi. 

CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun Boluspor’a gelir getiren ücretli otoparkları kaldıracağını söylemesi üzerine başlayan tartışmalara taraftar grupları da eklendi. Kırmızı beyazlı takımın 1965 ve Cadde14 Taraftar Grupları, ortak bir basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.  

Derneklerden yapılan açıklamada, “Basında Boluspor’a gelir getiren otoparkların ücretsiz yapılacağı ile ilgili CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun açıklamaları üzerine taraftarlar olarak bir açıklama yapma gereği hissettik. Zor şartlarda ligde tutunma mücadelesi veren Bolusporumuz’un gelir kaynaklarından birisi olan otopark gelirlerinin ücretsiz hale getirilmesi fikrine karşı olduğumuzu kamuoyunun bilmesini isteriz. Boluspor’un gelirlerini yok etmek değil Boluspor’umuza daha fazla gelir getiren projeler üretilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Boluspor’un gelir kaynakları oy uğruna siyasi malzeme olarak kullanılmasına kesinlikle karşıyız. Otoparklarla ilgili sürekli açıklama yapan CHP’li adayın Boluspor’un gelirleri üzerinden elini çekmesini istiyoruz” denildi. 

“Otoparkların ücretsiz hale getirilmesi fikrinin camiamıza zarar vereceği apaçık ortadadır” denilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; 

“Zaten zor para kaynağı bulan kulübümüzü daha da zor duruma sokacaktır. Biz taraftarlar olarak da Bolusporumuz’un elindeki gelirleri alan değil, Boluspor’umuza daha fazla gelir getiren ve proje üreten kim olursa olsun onun yanında olacağız. Boluspor biz taraftarların bir değeridir. Bu değere asla zarar gelmesini istemiyoruz. Boluspor’u daha güzel yerlerde görmek istiyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.