VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BRAVO FATMA TEYZE!

4 Şubat 2014

Bolu’da sağlıklı yaşamak için her sabah ve akşam saatlerinde Karaçayır Parkı’na gelen 61 yaşındaki Fatma ...

Bolu’da sağlıklı yaşamak için her sabah ve akşam saatlerinde Karaçayır Parkı’na gelen 61 yaşındaki Fatma teyze gençlere taş çıkartıyor. 

 

Genç neslin teknolojiye yenik düştüğü ve kafeteryalara kapandığı günlerde parklar ve spor aletleri yaşlılara kaldı. Belediye tarafından şehrin birçok bölgesindeki parklara kurulan spor aletleri genç yaşlı demeden herkesin ilgisini çekti. Karaçayır Parkı’nda yanındaki torunuyla birlikte spor yapan 61 yaşındaki Fatma teyze, çevreden geçenlerin ilgi odağı oldu. Her sabah ve akşam saatlerinde günde iki kez spor yapmaya çıktığını söyleyen yaşlı kadın, “Her insan için sağlık önce gelir. Sağlıklı yaşamak için spor yapmalıyız. Gençler sağlığının değerini bilmiyor. Ben yaşım 61 olmasına rağmen her gün spor yapmaya geliyorum. Ancak gençler ortada görünmüyor. Bu parklara spor aletlerini koyanlardan Allah razı olsun. Torunumla her gün sağlıklı yaşam için spor yapıyoruz” diye konuştu.

Yıllardır spor aleti olmadığı için sadece yürüyüş yapabildiğini söyleyen Fatma teyze, parklara kurulan spor aletleri sayesinde daha değişik çalışmalar yapabildiğini ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.