VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANKET SONUÇLARI AÇIKLANDI!

3 Şubat 2014

Bugüne kadar yaptığı anketlerde neredeyse yüzde yüze yakın sonuçlar elde eden Alp Araştırma firmasının sahibi ...

Bugüne kadar yaptığı anketlerde neredeyse yüzde yüze yakın sonuçlar elde eden Alp Araştırma firmasının sahibi Nizamettin Yıldırım, yaptığı son anket sonuçlarını açıkladı. Anketlerde Ak Parti’nin oyları yüzde 45’i bulurken, CHP yüzde 25.2, MHP ise yüzde 19.9’da kaldı.

Anket sonuçlarına ilişkin açıklama yapan Nizamettin Yıldırım, “1320 kişiyle yaptığımız anket sonuçlarına göre Ak Parti ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz açık ara önde gidiyor. Anket Bolu merkezde, İzzet Baysal Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Pazar yeri, Gölyüzü, İhsaniye, Yukarı Çarşı, Stadyum çevresi, Kardelen Meydanı ve şehrin kalabalık alanlarında 1320 seçmenle yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilmiştir. Yapılan ankette, Ak Parti oyların yüzde 45’ini, CHP yüzde 25.2, MHP ise yüzde 19.9’sini aldı” şeklinde konuştu.

“HERKES 31 MART’TA GÖRECEK”

Araştırma firması sahibi Yıldırım, iddialı bir açıklamada da bulunarak, “31 Mart’ta kimin anketinin doğru olduğunu halkımız çok iyi görecek. Bundan önceki anketlerimizi de yanılmadık. Bu anket verilerini de herkes 31 Mart sabahı görecek” diye konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Okan
    2 Şubat 2014 • 13:00
    Anket Ak Parti il başkanlığı binasında yapıldı galiba :P
  • Cihan TEMEL
    2 Şubat 2014 • 13:00
    Bu anketi yapan şahıs AKP il başkanı yada milletvekilimi? yada anket yapan firma sahibimi? Yaptığı açıklamalar direk sanki AKP olarak açık ara öndeyiz 31 Mart sabahı görüşecez tarzında. Bu açıklamayı yapabilen bi insanın yaptığı ankete ne kadar güvenilir???
  • sedat şahin
    2 Şubat 2014 • 13:00
    bolu gündem gazetesindeki ankete bakın lütfen chp %42 akp%37,birde yorumlara bakın herkez chp adayı mehtap mısırlı olsun diyor,sanki Alaattin bey yunan gavuru gibi bende on onbeş yorum yaptım aalattin bey yönünde bir tanesini yayınlamadılar yazıklar olsun..bu ankette akp nin oyu gerçekten daha az akp%56 alacak görürsünüz
  • Veysel Altun
    11 Şubat 2014 • 13:00
    bu anketin yalan olduğu her halinden bellidir Bir bolu gündemin anketine bakın bir buna istişareye yatmış gibi anket açıklıyor kaldıki böyle bir Anket firması yok hiçbir yerde adına rastlamadim hiçbir kaydı yok
  • gültekin acer
    8 Mart 2014 • 13:00
    Mehtap hanım alacak başkanlığı başka yolu yokkk o kadar....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.