VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜDÜRE KAMERA CEZASI!

3 Şubat 2014

İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Bayram Aslan hakkında skandal ortaya çıktı. Aslan, Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl ...

İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Bayram Aslan hakkında skandal ortaya çıktı. Aslan, Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı yaptığı dönemde kurumda çalışanların odalarına kamera konularak izlenmesi nedeniyle İl Müdürü Resul Darama ile yargılanarak ceza aldı. Özel hayatın gizliliğini ihlal ettikleri gerekçesiyle 1 yıl hapis cezası ile cezalandırılan Aslan’ın cezası 5 yıl boyunca gözetim altında tutulmasına karar verilerek ertelendi. Aslan’ın geçtiğimiz aylarda jet hızıyla Huzurevi Müdürlüğü’ne getirilmesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK

Edinilen bilgiye göre, 2012 yılında Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Bayram Aslan, İl Müdürü Resul Darama ve Toplum Merkezi Müdürü Şeref Çıtak ile birlikte çalışanların odalarına gizli kamera konularak izledikleri gerekçesiyle haklarında dava açıldı. Tekirdağ Valiliği’nin 2 kez soruşturma izni vermemesi nedeniyle dava Edirne Bölge İdare Mahkemesi tarafından bir kez usul, bir kez ise esastan valiliğin kararını bozması ve dosyayı Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na göndermesi ile başladı. Yargılama sonrasında şuan İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Bayram Aslan, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği suçu sabit görüldüğünden 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bayram Aslan cezası, mahkemedeki iyi davranışları sonrasında 1 yıl 3 aya indirilirken, 5 yıl süre ile denetimde tutulmasına karar verilerek cezası ertelendi.

Davada dönemin Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürü Resul Darama ve Toplum Merkezi Müdürü Şeref Çıtak da 15 ay hapis cezasına çarptırıldılar. Cezalar 5 yıl gözetimde tutulmak şartıyla ertelendi. Bayram Aslan’ın geçtiğimiz aylarda jet hızıyla Bolu İzzet Baysal Huzurevi Müdürlüğü’ne atanması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

6 yorum yapılmış
  • mustafa kurt
    2 Şubat 2014 • 13:00
    Vay ya ne müdürler var desenize. ganunlarda olmayan şeyleri yaparsa suç olur işte. paralel yöneticiymiş bu müdür. bolu sakarya ilkokul müdürüde zengin çocuklarına özel sınıf yapmaktan sesi çıkan öğretmenleri şikayet ederek nefesleri kesmekten ceza almıştı. Alpdoğan müdürken o müdürüd e usulsüz olarak affettiği ortaya çıktı. o dosyanın tekrar incelenirse ne dalavereler ortaya çıkack. bu konudada gazeteniz bir araştırıverirse pislikler ortaya çıkar
  • mehmet
    2 Şubat 2014 • 13:00
    BAYRAMBEYİN HUZUREVİNE ATANMASI NEDEN BU KADAR GÜNDEMDE.ANLAMIŞ DEĞİLİZ SEÇKİN BEY İYİ BİR İNSAN .BAYRAM BEY ONU ORDA OTURTAN İL MÜDÜRÜ NECDET BEY HAKKINDA KARALAMA KAMPANYASI YAPAN ZİHNİYET AYNI DEVLETİ KADIN SIĞINMA EVİNİN ADRESİNİ BASINA VEREREKTEN ZARARA UĞRATAN HER TÜRLÜ KILIFA GİREN ŞAHSİYET AYNI!!!!
  • ferit korkmaz
    3 Şubat 2014 • 13:00
    İnsanlar neden birbiriyle uğraşırlar anlamam, mehmet bey bana göre herkes iyi insan fakat sizde çok iyi biliyorsunuz ki kadın konuk evinin deşifresinde nejdet Baytok ve Bayram Aslanın imzası var ben imzalayıp gazeteye ilanı vermedimya onlar verdiler, biz bunları biliyoruz ama siz tertemiz insanlarla bürokrasi sayesinde uğraşıyorsunuz bahsettiğiniz şahsiyet eski il müdürü Kadir Pulat düzceye sürdünüz bunuda biliyoruz eğer o ilanda müdür kadirin imzası olsaydı kesin yargılanırdı kanunda yeri olmasına rağmen bunlar neden yargılanmadı çok merak ediyorum
  • Buket Erdem
    3 Şubat 2014 • 13:00
    Boluya Van depreminden sonra misafir olduk, o günden bu yana güzel Boluyu hep takip ediyorum. orda bizim kalaçak yerimiz, yemeğimiz çocukların okula gitmesi bize kullanmamız için verilen eşyalar mesela şofben lazım olunca müdür bey evinden getirmişdi ilgisi alakasıyla eski il müdürü Kadir Pulat asla hakkını ödeyemeyiz babacan olmuştu bize şimdi ki müdür beyi danımam ama takip ettiğim kadarıyla böyle başarılı bir insanı karalamayın lütfen yiğitin hakkını verin sizleride skandallarla değil başarılarla aynı şekilde analım saygılarımı sunarım....
  • özdemir
    4 Şubat 2014 • 13:00
    bu kişiler hangi amaçla idareci yapılır bunun cevabını birilerinin vermesi gerekir. hüküm ertelenmiş bile olsa böyle kişilere idari görevler verilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
  • özdemir
    4 Şubat 2014 • 13:00
    bu kişiler hangi amaçla idareci yapılır bunun cevabını birilerinin vermesi gerekir. hüküm ertelenmiş bile olsa böyle kişilere idari görevler verilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.