VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU ŞAHİNCİLER TOZU DUMANA KATTI

2 Şubat 2014

Bolu'da askere gidecek arkadaşları için bir araya gelen Şahin marka otomobil tutkunu gençler göl kenarında ...

Bolu'da askere gidecek arkadaşları için bir araya gelen Şahin marka otomobil tutkunu gençler göl kenarında patinaj yapıp lastikleri yakıp ortalığı dumana boğarken araçlarıyla da şov yaparak eğlendiler.

Bolu'da askere gidecek arkadaşları için bir araya gelen Şahin marka otomobil tutkunu gençler göl kenarında patinaj yapıp lastikleri yakıp ortalığı dumana boğarken araçlarıyla da şov yaparak eğlendiler.

Vatani görevi için asker ocağına gönderecekleri arkadaşları için bir araya gelen Şahin tutkunları araçlarının üzerini Türk bayraklarıyla donatarak konvoy halinde gezdiler. Vatandaşlar aynı model araçların geçişini meraklı bakışlarla izledi. Gölköy baraj gölüne giderek konvoy halinde göl turu atan gençler yol üzerinde araçlarının el frenini çekerek patinaj yaparak ortalığı dumana boğdular. Yanan lastiklerden çıkan dumanlar ilginç görüntüler oluşturdu. Gölköy'den çıktıktan sonra Karaköy yolu üzerinde duran gençler kavşak içerisinde araçlarıyla hızla dönerek şov yaptılar. Asker eğlencesi yapan gençler daha sonra yaklaşık 50 araçla D-100 Karayolu'ndan Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti. Araçlarından inen gençler arkadaşlarının asfalt üzerinde yaptıkları şovları ilgiyle izleyerek birbirlerini alkışladılar.

Şahin model araç tutkunu gençler, otomobilleriyle şov yaparak stres attıklarını, kendilerine bu tür şovlar için alan tahsis edilmesini istediler.

1 yorum yapılmış
  • yaren14
    1 Şubat 2014 • 13:00
    Ben vatandaş olarak bu gibi şeylerden çok rahatsızlık duyuyorum eğlence yapılacaksa daha usturuplu eglenmesini bilmeli insanlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.