VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU LİG BÖYLE BİTMEZ ARKADAŞ!

2 Şubat 2014

Boluspor, PTT 1’nci ligin 23’üncü haftasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar ...

Boluspor, PTT 1’nci ligin 23’üncü haftasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu mücadelenin ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşmada 1461 Trabzon ile 3-3 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerinin Alican, Emrah ve İskender attı. İki farklı üstünlüğünü koruyamayan kırmızı beyazlılar, mücadelenin son anlarında İskender’in attığı golle beraberliğe razı oldu.  

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, 1461 Trabzon karşısına; Atacan, Adem, Zlatkov Dixon, Hakan Arslan, Alp, Emrah Metoğlu, Emre Kılınç, Alican Karadağ, Çağrı, İsmail Haktan Odabaşı on biri ile sahaya çıktı.  

Ev sahibi 1461 Trabzon ise Boluspor karşısına; Bora, Göksu, Berk, Hasan, Barış, Mehmet, Jebrin, Mehmet Sıdık, Aytaç, Emre, Savaş on biri ile çıktı.  

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Besim Durmuş, yeni transferler İsmail Haktan Odabaşı ve Adem Alkaşi’yi ilk on birde sahaya sürerken, Mustafa Kayabaşı’nı yedek kulübesinde değerlendirdi. Geçtiğimiz hafta takıma katılan Haluk Türkeri ise, maç kadrosunda kendisine yer bulamadı.  

Zorlu karşılaşmaya Boluspor’un  vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın ilk ciddi atağını ev sahibi ekip 1461 Trabzon takımı yakaladı. Ceza sahasında oluşan karambolde, kırmızı beyazlı savunma oyuncuları yerinde müdahale ederek önledi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Boluspor gölü buldu. İsmail’in ceza sahasına yaptığı ortaya en son dokunan Alican, kırmızı beyazlıları deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Boluspor bulduğu golden sonra 1461 Trabzon kalesinde kontra ataklardan pozisyonlar buldu. Ani gelişen Boluspor atağında, kırmızı beyazlılar ikinci golü buldu. Ceza sahasında bomboş durumda topla buluşan Emrah Metoğlu 18’nci dakikada kırmızı beyazlıları deplasmanda 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 20’nci dakikasında 1461 Trabzon takımı gole çok yaklaştı. Barış Memiş’in kullandığı serbest vuruşu, Ataca aynı güzellikte köşeden çıkararak, farkın bire inmesini engelledi. Boluspor, maçın ilk bölümünde bulduğu gollerden biraz daha 1461 Trabzon takımını kendi sahasında kabul etti. Kırmızı beyazlılar, bu dakikalardan

itibaren daha çok rakip kalede kontra ataklar yakalamaya başladı. Boluspor 3’ncü gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Kılınç, topu kalecinin üstüne vurunca Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor’dan İsmail Haktan Odabaşı karşılaşmadaki ilk sarı kartı gören isim oldu. Boluspor 42’nci dakikada 32ncü gole çok yaklaştı. İsmail’in sağ kanattan getirdiği topta ceza sahasında yaşanan karambolde kırmızı beyazlılar topu, 1461 Trabzon takımın fileleriyle buluşturamayınca Boluspor, mutlak bir golden oldu. Bu atağında devamında gelişen 1461 Trabzon atağında kaleci Atacan ile karşı karşıya kalan Emre Torun farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.   

İkinci yarının hemen başında Boluspor bir kez daha 3’ncü gole çok yaklaştı. Emrah Metoğlu’nun kafa vuruşunu Bora güçlükle oyun alanına geri çevirdi. 49’ncu dakikada 1461 Trabzon, Barış Memiş ile beraberlik golünü buldu. Bu golden sonra Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş oyunda ilk oyuncu değişikliğini yaparak Alp’in yerine Fatih Gül’ü oyuna aldı. Oyuna az önce giren Fatih Gül, karşılaşmanın hakeminden sarı kat gördü. Rakibine sert müdahale de bulunan Dixon sarı kart gördü. Boluspor, 2’nci oyuncu değişikliğini yaparak İskender oyuna girdi, Alican oyundan çıktı. Oyunun bu dakikalarında her iki takımda

pozisyon bulmakta güçlük çekti. Dakikalar 77’yi gösterdiğinde bu kez öne 1461 Trabzon takımı geçti. Mert Erdoğan ev sahibi takımı ilk kez öne geçirdi. Oyunun son anlarında Boluspor’dan Dixon ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Oyunun sonuna 4 dakikalık süre ilave edildi. Karşılaşmanın uzatma anlarında Boluspor, İskender Alın ile beraberlik golünü attı. Karşılaşma 3-3 sona erdi. Boluspor aldığı bu beraberlik ile puanını 21’e çıkardı. Kırmızı beyazlılar ligin 24’ncü haftasında kendi sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak...

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.