VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’DAN SİYASET AÇIKLAMASI!

31 Ocak 2014

Boluspor Başkanı Savaş Abak, CHP’li Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun otoparkları kaldıracakları yönündeki açıklamasına tepki ...

Boluspor Başkanı Savaş Abak, CHP’li Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun otoparkları kaldıracakları yönündeki açıklamasına tepki göstererek, “Boluspor’un siyasi tartışma içerisine alınmaması en büyük arzumuzdur” dedi.

 

CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde, “ücretli otoparkları kaldıracağız” şeklindeki açıklamasına Boluspor Kulübü’nden yanıt geldi. Kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Başkan Savaş Abak, “Futbol, insanların sosyo-ekonomik düzeyleri ne olursa olsun, onları kendisine çeken önemli bir spor branşıdır. Futbola olan bu ilgi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bolu’da da artarak devam etmektedir. Bu durum her geçen gün mevcut kaynaklarımızı korumanın yanı sıra, yeni kaynak arayışlarına odaklanmamızı zorunlu hale getirmektedir. Siyasiler tarafından ana gelir kaynağımız olan açık ve kapalı otopark gelirinin söz konusu edilmesi bizleri derinden üzmektedir” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR’U SİYASETE SOKMAYIN”

Boluspor’un siyasete alet edilmemesini isteyen Savaş Abak, “Boluspor’un kendine özgü hukuki kimliği gereği hiçbir siyasi tartışma içerisine alınmaması gerektiği düşüncesi ile hareket edilmesi özellikle arzumuzdur. Bugüne kadar desteğini yakından hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a da yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bugünden sonra da Bolu Belediyesi’nin Boluspor’a olan desteğinin devam edeceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.