VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZANFER GÜNLER YOĞUN BAKIMDA

31 Ocak 2014

Geçmişte Bolu Barosu başkanlığı yapan, Bolu’nun ünlü avukatlarından Gazanfer Günler yoğun bakıma alındı.   18:30 sıralarında Borazanlar ...

Geçmişte Bolu Barosu başkanlığı yapan, Bolu’nun ünlü avukatlarından Gazanfer Günler yoğun bakıma alındı.

18:30 sıralarında Borazanlar Mahallesi’ndeki kendisine ait hukuk bürosunda aniden fenalaşarak yere düşen ve geçirdiği kalp krizi ile beyni oksijensiz kalan Avukat Gazanfer Günler’in, kalbi durduktan sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından tekrar hayata döndürüldüğü öğrenildi. Günler daha sonra önce İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ne ve daha sonra AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Günler’in ailesinin, bilinci kapalı olarak yoğun bakıma alınan ve hayati tehlikesi bulunan Gazanfer Günler’in İstanbul’a sevkini istediği belirtildi. Tıp Fakültesi’ne yakınları ve avukatlar akın ederken, MHP eski Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in de kayınbiraderi olan Bolu’nun ünlü avukatı Gazanfer Günler’in durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

1 yorum yapılmış
  • EKREMVELİOĞLU
    30 Ocak 2014 • 13:00
    Sayın;Gazanfer başkanım rahaysızlandığınızı öğrenmiş bulunuyorum.Size acil şifalar diliyorum.Tezelden eski sağlığınıza kavuşmanızı temenni ediyorum.Geçmiş olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.