VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

29 Ocak 2014

Dün av tüfeği ile intihar ederek hayatını kaybeden Detay Gazetesi sahibi Rujhat Avşar gözyaşları içinde ...

Dün av tüfeği ile intihar ederek hayatını kaybeden Detay Gazetesi sahibi Rujhat Avşar gözyaşları içinde toprağa verildi. Avşar’ın cenazesinde konuşan imam, “Bir gün Cuma namazına geldi ve caminin çok soğuk olduğunu söyledi. Bir hafta sonra klima alıp geldi” dedi.

Paşaköy Eniştebey Cami’nde ikindi namazının kılınan cenaze namazına Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhuriyet Halk PartisiBolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz. daire müdürleri, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Cenaze namazı öncesinde köyün imamı olduğunu söyleyen hoca, “Rujhat Kardeşim, sevdiğim bir dostumdu. Bir gün camimize geldi ve içerisinin çok soğuk olduğunu söyledi. Ben de ‘Alırsın bir klima kimse üşümez’ dedim. Öbür hafta elinde bir klimayla geldi. Ben kendisini böyle iyi bilirim. Siz nasıl bilirsiniz?” deyince duygulu anlar yaşandı.

Ailesinin ve sevdiklerinin gözyaşları arasında kılınan namazın ardından Avşar’ın cenazesi Paşaköy Mezarlığı’na defnedildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.