VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RUJHAT AVŞAR İNTİHAR ETTİ

28 Ocak 2014

Bolu Detay Gazetesi’nin sahibi, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve işadamı Rujhat Avşar bürosunda av tüfeği ...

Bolu Detay Gazetesi’nin sahibi, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve işadamı Rujhat Avşar bürosunda av tüfeği ile intihar etti. Avşar’ın intihar etmeden önce twitter hesabına, “Bugüne kadar şerefim ve gururum için yaşadım” yazdı.

Olay, akşam saatlerinde Tabaklar Mahallesi’nde yaşandı. Bolu’da günlük olarak yayın yapan Detay Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Rujhat Avşar, gazetedeki bürosunda av tüfeği ile intihar etti. Ağır yaralanan Avşar, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Acil ameliyata alınan Rujhat Avşar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rujhat Avşar’ın meslektaşları hastaneye akın etti. Olayın ardından inceleme başlatıldı.

TWİTTER'A YAZDI

Gazeteci Rujhat Avşar, intihar etmeden önce twitter hesabına, “Bugüne kadar şerefim ve gururum için yaşadım” yazdığı görüldü.

3 yorum yapılmış
  • Fuat Bayramoğlu
    28 Ocak 2014 • 13:00
    Allaghüteala rahmet etsin. Dün son anlarında yanındaydık. Allahüteala böyle dilemişki, Rahmana kavuştu.Umarız ki Ahiret nimetleriyle karşılaşır. Esasında kim bilir ne haksızlıklarla karşılaştı. ******* Yeri gelmişken yazalım. Bazı yetkili kişiler mağrurluklarından astlarına mobing baskı kurmaktadır. Bu kişilerin aileleri ve çocukları hatırına bu garipler çileye katlanmaktadır. Herkesin bir onuru vardır. DEvlet büyükleri bu insanlık suçlarını anında cezalandırmalı ve mobing terörüne karşı insanları korumalıdır.
  • ABDİN CEYHAN
    28 Ocak 2014 • 13:00
    Allah rahmet etsin , ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
  • yuksel14
    28 Ocak 2014 • 13:00
    allah rahmet eylesin iyi bir insandı.hiç kendini büyük görmüyordu yoksul-fakir herkesle konuşur harçlık verirdi...zaten erken gidişindende belli iyi insan olduğu...iyiler fazla yaşamaz..iyiler .yüzde.60 kötler 10 gider..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.