VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARNE ZAYIF...

26 Ocak 2014

  Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takımın başına geçtiği 7 maçta sadece bir kez kazandı. Topladığı ...

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takımın başına geçtiği 7 maçta sadece bir kez kazandı. Topladığı 6 puana karşılık 15 puan kaybetti. Taraftarına ise iç sahada galibiyet sevinci yaşatamadı.

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

Sezon başında görev getirilen Ali Beykoz ile ligin 13’ncü haftasında yollarını ayırarak Besim Durmuş’u takımın başına getiren kırmızı beyazlı takım, şuana kadar tecrübeli teknik adamdan istediğini alamadı. Bugüne kadar Besim Durmuş yönetiminde 3’ü iç saha, 4’ü deplasman olmak üzere 7 maça çıkan Boluspor, sadece bir kez kazanabildi. İlk devrenin son maçında Tekden Denizlispor’u deplasmana 2-0’lık skorla geçen Boluspor, o günden sonra kazanamaz oldu.

7 MAÇTA 6 PUAN

İç sahada iki beraberlik ve bir yenilgi alarak 7 puan kaybeden Besim Durmuş yönetimindeki takım, dış sahada ise tek maç kazanıp bir beraberlik ve iki yenilgi aldı. Deplasmanlarda 8 puan kaybederek büyük yara alan Boluspor, toplamda Besim Durmuş yönetiminde çıktığı 7 maçta kazandığı 6 puanın yanı sıra 15 puan kaybetti. Ligde kalma mücadelesi veren takımda Besim Durmuş’un da kötü gidişata çare olamaması tehlike çanlarını iyiden iyiye çaldırmaya başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.