VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SP'NİN ADAYLARI BELLİ OLDU...

26 Ocak 2014

Yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kala Saadet Partisi ilçe ve belde adaylarını açıkladı.

Yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kala Saadet Partisi ilçe ve belde adaylarını açıkladı. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, “CHP denilince akla ‘3 Ç’ gelir. Çöp, çamur, çukur” diye konuştu.

SP belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Milli görüşün Bolu Belediye Başkan Adayı Veysel Çetinkaya, Göynük Belediye Başkan Adayı Osman Özkaya, Kıbrısçık Belediye Başkan Adayı Mehmet İlgü, Mengen Gökçesu Belediye Başkan Adayı Hamza Özçelik, Karacasu Belediye Başkan Adayı Sefer Aydın, Seben Belediye Başkan Adayı Uğur Çamlıbel, Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ahmet Kızıltan, Gerede Belediye Başkan Adayı; Hamdi Konuk oldu.

“CHP DEMEK 3 Ç DEMEK”

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul yerel yönetimlerde CHP belediyelerine ilginç bir benzetme de bulundu. Kul, CHP denilince akla ‘3 Ç’ geldiğini ifade ederek, “Bilindiği gibi 1980 sonrası seçimler 1983 yılında yapıldı. Genel seçimlerden Anavatan Partisi birinci parti çıktı. Ardından 1984 yılında yerel seçimler yapıldı o yerel seçimlerde Anavatan Partisi Türkiye genelindeki belediyelerin tamamına yakını aldı. 1989 yılına kadar yerel yönetimlerde Anavatan Partisi vardı ancak hafızlarda kalan neydi bu günle mukayese yaptığımızda? Bugün hangi şartları yaşıyorsak o günde onları yaşamıştık. O günde israf vardı, yolsuzluklar vardı, rüşvetler, adam kayırmalar vardı. Sonrasında halk iktidara CHP'yi getirdi. CHP iktidarı da çok uzun sürmedi. 1994 yılına kadar iktidarda kalan CHP'den akıllarda kalan 3 Ç idi. Çöp, Çukur, Çamur. 1994 öncesi seçimde İSKİ skandalı çıkmıştı. Halk sonrasında milli görüşçü, refah görüşlü belediyeleri iktidara getirdi. Türkiye'de halkının yüzde 80'nine hitap eden milli görüşçü belediyeler halkı çöpten, çukurdan, çamurdan kurtardı. Çöp toplamasını bu günkü belediyelere de dahil olmak üzere milli görüşçü belediyeler öğretti.'

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.