VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNEMA KEYFİ ARTIK HİGHWAY'DE...

26 Ocak 2014

Highway Alışveriş Merkezi gün geçtikçe sosyal yaşam merkezi haline geliyor. Kültür sanat etkinlikleri ile dikkat ...

Highway Alışveriş Merkezi gün geçtikçe sosyal yaşam merkezi haline geliyor. Kültür sanat etkinlikleri ile dikkat çeken Highway artık CineWay'le kaliteli film izlemenin keyfini sunuyor.

Yoğun bir katılımla açılan CineWay 7 salonu ile birlikte Bolu, Düzce ve Batı Karadeniz bölgesine kaliteli sinema keyfini sunuyor. Yapılan açılışla hizmete başlayan CineWay toplam 523 koltuk kapasitesi ile sinemaseverleri konfor ile birleştiriyor. Yedi salonda yerli ve yabancı yedi ayrı film oynatılabilecek. Bunların dışında CineWay geniş, ferah fuaye alanı, mini büfe, sigara içme alanı, ücretsiz otopark olanağını da sunuyor.

CineWay'in açılış törenine büyük bir katılım oldu. İlimiz protokolünün de yoğun katılım gösterdiği açılışta Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz birer konuşma yaparak CineWay'in hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Sonrasında ise davetlilere 1 numaralı salonda film fragmanları izledi. Sonrasında ise ilimiz protokolü ve davetliler salonları gezdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.