VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ İDDİALI AÇIKLAMALAR!

23 Ocak 2014

Ajansspor’un haberine göre Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hafta sonu oynanacak olan Boluspor maçına kitlendi. Gaziantep Büyükşehir ...

Ajansspor’un haberine göre Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hafta sonu oynanacak olan Boluspor maçına kitlendi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, “Boluspor ile olan puan farkını arttırmak istiyoruz” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

 

İşte o haber;

"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Adana Demirspor maçına talihsiz bir şekilde başladıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer, “Maça 1 – 0 mağlup başlamak gerçekten zor bir durum. Skoru lehinize çevirmek için bazen risk almak zorunda kalıyorsunuz. Bizde risk aldık ikili forvete döndük. Tabi yakaladığımız pozisyonlar vardı belki golü daha erken bulsaydık skoru lehimize çevirebilirdik ama ikinci yarı oyuncularım müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. Hem güzel futbolun yanında hem de golü buldular. Eşitliği yakaladıktan sonra 2 tane net pozisyon vardı onları değerlendirseydik galip ayrılmak bize nasip olacaktı. En azından berabere bitmesi bizi çokta fazla üzmezdi ama son 10 saniyede yediğimiz gol moralmen bizi çökertti. İçeride çok iyi oynamamıza rağmen Adana Demirspor’a kaybettik futbolda bunlar vardır, maçın ilk dakikasında son dakikasına kadar bu tip sonuçlarla karşılaşmanız yüksek. Şans onlardan yanaydı, nitekim son saniyede attıkları golle bizden 3 puan almayı başardı onları tebrik ediyorum. Artık Bolu maçına en iyi şekilde hazırlanarak bu maçı telafi etmek zorundayız” dedi.

 

"FARKI ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

Boluspor’un sıralamada 5 puan gerilerinde olduğunu aktaran Özer, “Bizim maç yaptığımız hafta da onlar dinlendiler. Bu onlara ekstra güç olacaktır. Boluspor çok kötü bir takım değil, bulunduğu ortamdan bir an önce çıkmak ve küme düşme hattından uzaklaşmak isteyecektir. Aramızda ki puan farkını ikiye düşürmek isteyecektir. Bizde aramızda ki farkı korumak veya artırmak için mücadele edeceğiz. Adana Demirspor maçında yaşadığımız talihsizliği telafi etmek istiyoruz ve var gücümüzle deplasmanda mücadeleimizi yapacağız. Tabi ki futbolda her türlü sonuç vardır. Önemli olan hem sahada iyi futbol ve mücadele sergilemek hem de sonuç elde etmektir. Her zaman böyle kötü sonuçlarla karşılaşacak değiliz. İyi mücadele ettiğimiz zaman zaten maçlar lehimize bitiyor”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.