VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ'DAN CEMAAT AÇIKLAMASI!

21 Ocak 2014

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “hizmet hareketi” olarak ...

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “hizmet hareketi” olarak tanımladığı cemaatle yerelde aralarında hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Yılmaz, “Biz insani olarak, Müslüman olarak, birbirimizi dostça sevmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ankara’da sil baştan sorgulanan Ak Parti-Cemaat ilişkileri hakkında değerlendirmede bulundu. Katıldığı bir televizyon programında, “Yaşanan bu sürecin yerel seçimlere etkisi nasıl olur?” sorusunu yanıtlayan Başkan Yılmaz, “Hizmet hareketi ile bu seçimlerin bir alakasının olacağını sanmıyorum. Neden? Ben arkadaşlarımla da yaptığım bir görüşmede de ifade ettim. Tayyip Bey’le hocaefendi arasında bir problem vardır. Bu problemi durdurma gücümüz var mı bizim? Yok. Müdahale edebilme gücümüz var mı? Yok.  Hocaefendi ile Tayyip Bey arasında bir kavga varsa, burada Allah rızası için hizmette çalışan bir öğretmen arkadaşımla ne sorun olabilir? Benim çocuklarımdan biri de orada olabilir. Bu böyle bir şey işte. Biz muhafazakar bir iktidar partisi olduğumuz için cemaatlerle iç içeyiz. Hizmet hareketi bizim dışımızda ya da karşımızda değil ki! Biz beraber bir bütünüz” şeklinde konuştu.

“CERAHATLERDEN TEMİZLENMEK DURUMUNDAYIZ”

Açıklamalarının devamında hem Ak Parti hem de cemaat mensuplarına sağduyu çağrısında bulunan Yılmaz, “Birileri hizmet hareketi içerisinde aktif rol oynayan bir arkadaşımızla bizi düşman etmek isteyebilir. Peki, düşman olursak bunun kime faydası var? O arkadaşa mı, bana mı var? O zaman biz boyumuzdan büyük işlerle uğraşmayacağız. Onunla Başbakan ve efradı ile Hocaefendi ve efradı uğraşsın. Bu bizi ilgilendirmez. Çünkü bu konu bizim dışımızdadır. Müdahale de edemeyiz, çözemeyiz de. Bunda yetkimiz de yok. Bize soran var mı? Soran da yok. Öyleyse biz insani olarak birbirimizi, Müslüman olarak dostça sevmeye devam edeceğiz. Ama birileri bizim içimizden ya da hizmet grubu içerisinden bunu bozmak için gayret edebilirler. İşte bu cerahattir. Bu cerahatlerden temizlenmek durumundayız. Ülkenin geleceği de bu cerahatten temizlenmeye bağlıdır” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.