VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENTE DÖNDÜ!

20 Ocak 2014

Boluspor, iki hafta süren Antalya kampının ardından Bolu’ya dönerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın ...

Boluspor, iki hafta süren Antalya kampının ardından Bolu’ya dönerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Başkan Savaş Abak, idmanı pür dikkat izledi.

 

Lige verilen arayı Antalya’da geçiren Boluspor, kampın sona ermesiyle Bolu’ya döndü. Oyuncular ayağının tozuyla ilk antrenmana Boluspor Tesislerinde çıktı. Yaklaşık iki saat süren antrenmana düz koşuyla başlandı. Daha sonra beşerli gruplar halinde pas çalışması yapan oyuncular, ısınma turlarını sonlandırdı. Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcılarının, antrenman boyunca oyunculara sürekli uyarılarda bulunması gözlerden kaçmadı. Hafif sakatlığı bulunan Abdulkadir Kayalı’nın düz koşu yaptığı idmanda Ali Güzeldal ise yer almadı.  

Devre arası transfer sezonunda kadrosuna 4 oyuncu katan Boluspor’da yeni isimler ilk defa Bolu’da idmana çıktı. Özellikle Gençlerbirliği’nden transfer edilen Atabey Çiçek ve Şanlıurfaspor’dan kadroya dahil edilen İsmail Haktan Odabaşı’nın antrenmanda hırslı oldukları görüldü. ‘Tenten’ lakaplı Mustafa Kayabaşı ve Adem Alkaşi de takım arkadaşlarıyla sık sık şakalaştı.

Diğer yandan, Antalya kampı boyunca takımın başından ayrılmayan Başkan Savaş Abak, Bolu’da yapılan ilk idmanı da pür dikkat takip etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.