VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZLARIN KAVGASINDA BIÇAKLAR KONUŞTU!

20 Ocak 2014

Gerede’de kız öğrenciler arasında kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada 17 yaşındaki kız öğrenci karnından bıçaklandı.

Gerede’de kız öğrenciler arasında kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada 17 yaşındaki kız öğrenci karnından bıçaklandı. Arkadaşını yaralayan diğer kız öğrenci gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15:00 sıralarında Gerede ilçe merkezinde meydana geldi. Gerede Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki S.D. ile açık öğretim lisesi birinci sınıf öğrencisi E.K., bir süre önce bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İddiaya göre, S.D. ile E.K. bugün okul dışında bir araya geldi. İki kız öğrenci arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. E.K., üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak S.D.'ye saldırdı. Karnına aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılan S.D., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralanan S.D., burada yapılan ilk tedavinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne sevk edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavganın ardından polis ekipleri E.K.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3 yorum yapılmış
  • mustafa çetintaş
    19 Ocak 2014 • 13:00
    Allah islah etsin ne diyeyimm .
  • S.D.
    20 Ocak 2014 • 13:00
    Gerede Lisesinde (Gerede Anadolu Lisesi) böyle bir olay olmamıştır ve adı geçen öğrenciler okulumuz öğrencisi değildir. Ben Gerede Lisesinde okul aile birliği başkanıyım.Bu haber için bu gazeteye tazminat davası açacağız.Acele bu haberi düzeltiniz.Bundan böyle daha karekterli ve daha doğru haber yapacağınızı umuyoruz.
  • SD
    20 Ocak 2014 • 13:00
    Haberi hala düzeltmemişsiniz. Olayın Gerede lisesiyle alakası yoktur. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.