VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN, PANKARTTA SON NOKTAYI KOYDU

20 Ocak 2014

Bolu’da İl Özel İdaresine bağlı Kardelen Sinemasının olduğu binaya pankart asılmasıyla başlayan tartışmalara AK Parti ...

Bolu’da İl Özel İdaresine bağlı Kardelen Sinemasının olduğu binaya pankart asılmasıyla başlayan tartışmalara AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın son noktayı koydu. Sayın, “Bu pankart yerel seçimleri etkilemek değil, 17 Aralık Operasyonu'na karşı duran Başbakanımıza Bolu halkının verdiği desteğin çarpıcı bir ifadesidir” dedi.  

Memleketim Bolu Gazetesi’nden Elif Sarıhan’ın sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “Pankart asılma kararı yerel seçimleri etkilemek amacıyla değil tamamen ülke gündemi ile ilgilidir. Dolayısıyla burada maksat yerel seçimlerde adaletsiz bir avantaj elde etmek çifte standart uygulamak değil Türkiye üzerinde senaryosu dış güçlerce yazılıp içerideki uzantıları ile sahneye konulmak istenen 17 Aralık operasyonuna karşı duran başbakanımıza Bolu halkının verdiği desteğin çarpıcı bir ifadesidir” diye konuştu.

“O SEVGİYİ KALPLERDEN İNDİREMEYECEKLER”

Muhalefetin pankartla ilgili fırtınalar koparmasının tahammülsüzlük ve hazımsızlık olduğunu ifade eden Ömer Sayın, “Muhalefet partilerinin pankartın yasalara uygun olmadığı iddiaları yasal dayanaktan yoksundur. Ülkenin başbakanının fotoğrafını içeren, yerel seçimler ile ilgili hiç bir ifade bulunmayan böylesi bir pankartın indirilmesi için bu kadar büyük fırtına koparılmasının arkasında tahammülsüzlük ve hazımsızlık vardır. Sayın başbakanın görüntüsü birilerini rahatsız etmektedir. Ancak Demokrasi aynı zamanda başkalarının değerlerine fikirlerine ve inançlarına saygı ve tahammül rejimidir. Kaldı ki Osmanlı’nın altı yüz yıl boyunca gösterdiği bu saygıyı o büyük imparatorluğun varisleri olan Türkiye Cumhuriyeti Ak Parti döneminde inanç ve fikir özgürlüğünü büyük oranda yasalarla güvence altına almıştır.

Pankartlar bir görseldir. Duyguları dile getirir. Asılır zamanı gelince indirilir. Ama birileri şunu bilsinler ki Sayın Başbakanımızın 76 milyon Türk vatandaşının, iki milyar İslam aleminin ve Dünyadaki çeşitli din, dil ve ırklara mensup mazlum ve yoksul milyarlarca insanın kalplerindeki sevgiyi indirmeye yok etmeye hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

“CEZASI VARSA BEN ÇEKERİM”

Bu millet kimin samimi olduğunu kimin olmadığını gayet iyi bilir. Ama milletin değerlerinden uzaklara savrulup gitmiş olanlar, bu milleti ve onun hissiyatını anlayamazlar. Kaldı ki İl başkanı olarak Sayın Başbakanımızın posterini asmamın bir cezası varsa bu ceza neyse onu da çekmeye hazır olduğumun bilinmesini isterim...”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.