VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP-MHP İTTİFAKI

18 Ocak 2014

CHP Karacasu’da aday bulamayınca MHP’li mevcut Belediye Başkanı Celal Beydili’yi destekleme karar alındı. CHP Bolu ...

CHP Karacasu’da aday bulamayınca MHP’li mevcut Belediye Başkanı Celal Beydili’yi destekleme karar alındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan verdi. Özcan, “Celal Beydili, başkanımız çok sevilen ve çalışkan bir başkanımız. Desteğimiz kendisine” dedi.  

Tüm ilçe ve beldelerde aday çıkaran CHP örgütü sadece Karacasu Beldesi'nde aday bulamadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Karacasu'daki arkadaşlarımız aday çıkartmak için bir talep getirmedi. Kaldı ki Mevcut Belediye Başkanı Celal Beydili bize göre başarılı bir arkadaşımız. Orada ki arkadaşlarımızın Celal Bey’in devam etmesi yönünde bir düşünceleri var” dedi.

BEYDİLİ’YE AÇIK DESTEK

Özcan, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Karacasu'da şu an için örgütümüz bir aday göstermedi. Aday olmak için de bir başvuru yok. Sanırım Karacasu'da ki partililerimiz mevcut yönetimden memnun. İşin doğrusu Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili'yi bende beğeniyorum. Çalışkan ve yöre halkının partili partisiz sevgisini kazanmış bir başkanımız” diye konuştu.

Özcan’ın bu açıklamaları Karacasu’da CHP ve MHP’nin yerel seçimlerde ittifak sağlayacakları yönündeki beklentiler doğruladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.